ZEKA'ya 220 proje başvurusu yapıldı

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Mayıs ayı Yönetim Kurulu toplantısı Afyonkarahisar Valiliği'nin ev sahipliğinde yapıldı. ZEKA Dönem Başkanı Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, ajansa 220 adet proje teklifi yapıldığını belirtti Afyonkarahisar, Manisa, Uşak ve Kütahya'nın içinde yer aldığı Zafer Kalkınma Ajansı Mayıs olağan yönetim kurulu toplantısı Afyonkarahisar Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Başkan Manisa Valisi ve aynı [&hellip]

ZEKA’ya 220 proje başvurusu yapıldı

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Mayıs ayı Yönetim Kurulu toplantısı Afyonkarahisar Valiliği’nin ev sahipliğinde yapıldı. ZEKA Dönem Başkanı Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, ajansa 220 adet proje teklifi yapıldığını belirtti

Afyonkarahisar, Manisa, Uşak ve Kütahya’nın içinde yer aldığı Zafer Kalkınma Ajansı Mayıs olağan yönetim kurulu toplantısı Afyonkarahisar Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Başkan Manisa Valisi ve aynı zamanda dönem başkanı Erdoğan Bektaş başkanlık etti. Toplantıda Yönetim Kurulu Üyeleri Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Genel Sekreter Yusuf Balcı hazır bulundu. Toplantıya AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ise misafir olarak katıldı.
220 PROJE BAŞVURUSU YAPILDI
Toplantının basına açık yapılan bölümünde ZEKA’ya 220 proje başvurusu yapıldığını belirten Manisa Valisi Bektaş, 30 milyon liralık 2015 yılı bütçeleri olduğunu söyledi. Proje başvurularının Mayıs ayı başında sona erdiğini aktaran Bektaş, “Bölgemizden 220 adet proje teklifi aldık. Projelerin toplam bedeli olarak ajansımızdan talip edilen tutar yaklaşık 96 milyon lira civarında. Eşnifinansman katkısı ile birlikte öngörülen yatırım tutarı 190 milyon lirayı buluyor. Ancak bizin kısıtlı ve belli bir miktar kaynağımız var. Bu kaynağı en ili projelere dağıtabilmek için bir değerlendirme yapılacak. Temmuz ayının son haftasında başarılı projeleri açıklayacak ve destek vereceğiz. Proje başvurusunda bululan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Ajansın daha iyi hizmet verebilmesi adına personel alımı için çağrıda bulunduklarını belirten Bektaş, 21 kişilik personel kadrosuna 235 kişinin başvuru yaptığını hatırlattı. Haziran ayı içinde bu başvurularla ilgili genel sekreterlik tarafından mülakat sınavı yapılacağını ve işe başlamalarının sağlanacağını söyleyen Bektaş, Temmuz ayından sonra başkanlığın el değiştireceğini söyledi.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Genel sekreter Balcı, geçen dönem toplantısı ile ilgili bilgiler sundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme