• Haberler
  • Genel
  • ZEKA’dan ODAK Sektörlere destek – Kocatepe Gazetesi

ZEKA’dan ODAK Sektörlere destek – Kocatepe Gazetesi

“Odak Sektörler Mali Destek Programı” kapsamında destek almaya hak kazanan projelerin sahipleri ile Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) arasında sözleşmeler imzalanmaya başladı 9 Aralık 2011 tarihinde ilan edilen ve 10 Şubat’ta başvuruları son bulan ODAK'a Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerindeki kar amacı güden toplam 244 proje sunuldu. ZEKA tarafından yürütülen değerlendirme süreci sonucunda 47 proje [&hellip]

ZEKA'dan ODAK Sektörlere destek

“Odak Sektörler Mali Destek Programı” kapsamında destek almaya hak kazanan projelerin sahipleri ile Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) arasında sözleşmeler imzalanmaya başladı

9 Aralık 2011 tarihinde ilan edilen ve 10 Şubat’ta başvuruları son bulan ODAK’a Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerindeki kar amacı güden toplam 244 proje sunuldu. ZEKA tarafından yürütülen değerlendirme süreci sonucunda 47 proje asil, 20 proje yedek olmak üzere toplam 67 proje başarılı oldu. Asil listede yer alan 47 proje, Zafer Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazandı.
Projeleri başarılı bulunan asil listede yer alan yararlanıcılar ile sözleşmelerin imzalanmasının, bu hafta ve önümüzdeki hafta boyunca devam edeceği açıklandı.
12 milyon 200.000 lira bütçesi olan ODAK kapsamında projelere azami yüzde 50 hibe desteği verilecek olup, projelerin tamamlanmasıyla Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinden oluşan bölgede yaklaşık 25.4 milyon liralık bir yatırım ve 436 yeni istihdam gerçekleşmesi bekleniyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme