• Haberler
  • Genel
  • ZEKA’dan “jeotermal” destek – Kocatepe Gazetesi

ZEKA’dan “jeotermal” destek – Kocatepe Gazetesi

Çobanlar Belediyesi, Evciler İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı, Bayat İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı ve Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ile Zafer Kalkınma Ajansı arasında Doğrudan Faaliyet Destek Sözleşmesi imzalandı. 4 sözleşmeden 2’sinin jeotermal ile ilgili olduğu belirtildi Zafer Kalkınma Ajansı, Afyonkarahisar’da Doğrudan Faaliyet Destek Programı’nda sözleşme imzalamaya hak kazanan kurumları [&hellip]

ZEKA'dan "jeotermal" destek

Çobanlar Belediyesi, Evciler İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı, Bayat İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı ve Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ile Zafer Kalkınma Ajansı arasında Doğrudan Faaliyet Destek Sözleşmesi imzalandı. 4 sözleşmeden 2’sinin jeotermal ile ilgili olduğu belirtildi

Zafer Kalkınma Ajansı, Afyonkarahisar’da Doğrudan Faaliyet Destek Programı’nda sözleşme imzalamaya hak kazanan kurumları açıkladı. Buna göre Çobanlar Belediyesi, Evciler İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı, Bayat İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı ve Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ile sözleşme imzalandı. Çobanlar’da “Çobanlar Jeotermal İle Isınıyor” ve Bayat’ta “Bayat İlçesinde, Jeotermal Enerji Potansiyelini Harekete Geçirme” adlı projeler ZEKA’dan destek almaya hak kazandı.
EVCİLER’DE BİYOGAZ
POTANSİYELİ
Evciler’de ise “Evciler İlçesinde Potansiyel Yatırım İmkanlarının Araştırılması” projesiyle Evciler ilçesinde gelişme potansiyeli bulunan ayçiçeği, süt ürünleri, tavuk besiciliği ve biyogaz sektörlerinde bilimsel araştırmalar yapılacak ve bahsi geçen dört sektöre yapılabilecek yatırımlara ilişkin fizibilite raporları hazırlanacak.
BAŞARILI FİRMALAR
İNCELENECEK
Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM)’nin, “KOBİ’lerin Rekabet Güçlerinin Artırılmasına Katkı Sağlamak için Temel Markalaşma Rehberinin Hazırlanması” isimli projesinin sözleşmesi de imzalandı. Proje kapsamında Afyonkarahisar’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ve markalaşma konusunda başarılı olmuş firmaların izledikleri yol haritaları araştırılacak ve bir etüt çalışması yapılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme