• Haberler
  • Genel
  • ZEKA’dan Afyon övgüsü – Kocatepe Gazetesi

ZEKA’dan Afyon övgüsü – Kocatepe Gazetesi

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen, TRT 1’de Sabah Aktüel programının konuğu oldu. Özmen, programda Afyonkarahisar’dan övgüyle söz etti TRT 1’de deneyimli spiker Tunç Tuncel’in sunduğu Sabah Aktüel programı, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Manisa ile ilgili projeler üretilmesine destek veren Zafer Kalkına Ajansı’nın Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen ile ZEKA desteklerinden yararlanan Talip [&hellip]

ZEKA'dan Afyon övgüsü

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen, TRT 1’de Sabah Aktüel programının konuğu oldu. Özmen, programda Afyonkarahisar’dan övgüyle söz etti

TRT 1’de deneyimli spiker Tunç Tuncel’in sunduğu Sabah Aktüel programı, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Manisa ile ilgili projeler üretilmesine destek veren Zafer Kalkına Ajansı’nın Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen ile ZEKA desteklerinden yararlanan Talip Ulutaş’ı konuk etti.
AFYONLULAR ATAK İNSANLAR
ZEKA bölgesindeki projelerden bahseden Yılmaz Özmen, Afyonkarahisar’ı övdü. Afyonkarahisar’ın desteklerden yararlandığını dile getiren Özmen, “Afyonkarahisar ilk programdan yaklaşık 5 buçuk milyon liralık bir destek almış. Afyonkarahisarlılar atak insanlar. Yeni gelişmelere adapte olabiliyorlar. Bir işe başladıklarında ‘Ben bu işi mutlaka başarmalıyım’ diyorlar. Turizm, gıda ve mermer sektöründe çok ciddi atılımların olduğunu görüyoruz. Bu sayılan sektörler bizden de yararlanmış durumda” dedi.
BİRÇOK PROJE GELİŞTİRİLDİ
Teknik destekler konusunda da Afyonkarahisar’ın önemli bir adım attığının altını çizen Özmen, “Afyonkarahisar, Ajansımızın verdiği teknik desteklerden de en fazla yararlanan il. Bölgemizde gelecekte uygulayacağımız birtakım altyapı projeleri var. O projelerde de en fazla Afyonkarahisar en fazla projeyi sundu” diye konuştu.
Özmen, 2010’dan bu yana iki büyük program hazırladıklarını, bu programın bir tanesinden 64 firmanın yararlandığını, bir program toplam 20 milyon liralık bir kaynak kullanıldığını kaydetti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme