• Haberler
  • Genel
  • ZEKA yönetimi yılın son toplantısını Gediz’de yaptı

ZEKA yönetimi yılın son toplantısını Gediz’de yaptı

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) 2012 Yılı 8.Yönetim Kurulu, Dönem Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun başkanlığında toplandı Kütahya Valisi Kenan Çiftçi’nin ev sahipliğinde Kütahya Gediz Otel kongre merkezinde yapılan toplantıya, ZEKA Yönetim Kurulu Başkanı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, [&hellip]

ZEKA yönetimi yılın son toplantısını Gediz'de yaptı

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) 2012 Yılı 8.Yönetim Kurulu, Dönem Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun başkanlığında toplandı

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi’nin ev sahipliğinde Kütahya Gediz Otel kongre merkezinde yapılan toplantıya, ZEKA Yönetim Kurulu Başkanı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ile diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Toplantı sonunda açıklama yapan ZEKA Başkanı İrfan Balkanlıoğlu, yılın 8. toplantısında illerin yatırım programlarını ve 2012 yılı ara faaliyet raporunu görüştüklerini kaydetti. Toplantıları her ay başka ilde düzenlemeyi bir gelenek haline getirdiklerini belirten Balkanlıoğlu, “ZEKA olarak bölgemizin rantabl olacak bir şekilde kalkınması için kararlar alıyoruz. Diğer üç ilin valileriyle uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Bu ayki toplantımıza Kütahya Valiliği ev sahipliği yaptı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.
Toplantıda; bu yıl uygulanan destek programları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Teknik destek ve doğrudan faaliyet destek programları ile sosyal kalkınma ve sosyal altyapı mali destek programlarının devam eden süreçleri hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Ayrıca 2014–2023 yıllarını kapsayacak yeni bölge planı ve bu kapsamda yürütülen hazırlıklar da ele alınarak, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak’a yönelik inşa edilip 25 Kasım’da hizmete giren Zafer Havalimanı çevresinde şekillenmesi hedeflenen Zafer Cazibe Merkezi çalışmaları görüşüldü. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme