ZEKA Yönetim Kurulu Manisa’da toplandı

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) 2012 Yılı 6.Yönetim Kurulu toplantısı, ZEKA dönem Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’ün ev sahipliğinde Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan ZEKA Yönetim Kurulu toplantısına, ZEKA Dönem Başkanı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa Valisi Halil İbrahim [&hellip]

ZEKA Yönetim Kurulu Manisa'da toplandı

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) 2012 Yılı 6.Yönetim Kurulu toplantısı, ZEKA dönem Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’ün ev sahipliğinde Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan ZEKA Yönetim Kurulu toplantısına, ZEKA Dönem Başkanı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve dört ilin Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi başkanları ve Ticaret ve Sanayi odası başkanları katıldı.
YATIRIM PROGRAMLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantı sonunda açıklama yapan ZEKA Yönetim Kurulu Başkanı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yılın 6. toplantısında illerin yatırım programlarını ve 2012 yılı ara faaliyet raporunu görüştüklerini kaydetti. Toplantıları her ay başka ilde düzenlemeyi bir gelenek haline getirdiklerini vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, toplantı öncesinde Salihli’li şehit er Anıl Eruluç’un cenaze törenine katıldıklarını belirtti. Vali Balkanlıoğlu, “Zafer Kalkınma Ajansı olarak bölgemizin rantabl olacak bir şekilde kalkınması için kararlar alıyoruz. Diğer üç ilin Valileriyle uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Bu ayki toplantımıza Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği yaptı. Önümüzdeki ay Kütahya’da bir araya geleceğiz.” dedi.
ÜÇÜNCÜ MALİ DESTEK
SOSYAL HİZMETLERE
Vali Balkanlıoğlu, ev sahipliklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’e de teşekkür etti. Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz de üçüncü mali destekleme programını sosyal hizmetler konusunda açmayı kararlaştırdıklarını söyledi. Kırşehir Valiliği görevinden, geçtiğimiz ay Uşak Valiliği’ne atanan Mehmet Ufuk Erden de toplantıya ilk kez katıldığını, bu toplantının ajansı tanımak için iyi bir fırsat olduğunu kaydetti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme