“ZEKA” ürünü projelere Bakan ziyareti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projelerin yer aldığı ZEKA Fuarı’nı gezdi Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Afyonkarahisar’daki temasları çerçevesinde Korel Termal Otel’de açılan ZEKA Proje Fuarı’nı gezdi. Tüm stantları tek tek ziyaret eden Yılmaz, projelerin nasıl geliştirildiğine ilişkin bilgi aldı. Manisa merkezli bir firmanın mesir macunu ikram ettiği Cevdet Yılmaz, Afyonkarahisar Müzesi’nde [&hellip]

"ZEKA" ürünü projelere Bakan ziyareti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projelerin yer aldığı ZEKA Fuarı’nı gezdi

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Afyonkarahisar’daki temasları çerçevesinde Korel Termal Otel’de açılan ZEKA Proje Fuarı’nı gezdi. Tüm stantları tek tek ziyaret eden Yılmaz, projelerin nasıl geliştirildiğine ilişkin bilgi aldı. Manisa merkezli bir firmanın mesir macunu ikram ettiği Cevdet Yılmaz, Afyonkarahisar Müzesi’nde görevli Mustafa Yamaner tarafından geliştirilen Kiosk projesi ile de yakından ilgilendi.
Yılmaz, Kiosk ile Afyonkarahisar’ın tanıtımının daha kolay olduğunu söyledi. Zafer Kalkınma Ajansı’nın proje fuarında mermer işletmelerinden sivil toplum kuruluşlarına kadar pek çok farklı kuruluş katkıda bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme