• Haberler
  • Gündem
  • Zeka oyunları atölyesi açıldı – Kocatepe Gazetesi

Zeka oyunları atölyesi açıldı – Kocatepe Gazetesi

Etkinliğin amacının öğrencilerin hayata daha iyi hazırlanması için, farklı yetenekteki öğrencilerin keşfedilmesi ve akademik derslere daha üst düzeyde motivasyon sağlanması olduğu vurgulandı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, okul öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.BAŞARI DİLEDİİl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a Zeka Oyunları Atölyesi ile ilgili Okul Müdürü Osman Yacan tarafından sunum yapıldı. Anasınıfı öğrencilerinin [&hellip]

Etkinliğin amacının öğrencilerin hayata daha iyi hazırlanması için, farklı yetenekteki öğrencilerin keşfedilmesi ve akademik derslere daha üst düzeyde motivasyon sağlanması olduğu vurgulandı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, okul öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.
BAŞARI DİLEDİ
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a Zeka Oyunları Atölyesi ile ilgili Okul Müdürü Osman Yacan tarafından sunum yapıldı. Anasınıfı öğrencilerinin gösterilerinin ardından Bayrak Tasarlama Yarışması Ödül Töreni yapıldı. Anasınıfı ve 4. sınıfların diploma Ttreni sonrasında kep atma töreni düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın atölyelerin oluşturulmasında ve düzenlenen törenlerde emeği geçen herkese teşekkür ederek öğrencilere başarılar diledi.

Bakmadan Geçme