• Haberler
  • Genel
  • ZEKA Manisa’da toplandı – Kocatepe Gazetesi

ZEKA Manisa’da toplandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinin Vali, Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Başkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından müteşekkil Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, Manisa'da toplandı Zafer Kalkınma Ajansı 2012-1 sayılı Yönetim Kurulu toplantısı Manisa Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kütahya [&hellip]

ZEKA Manisa'da toplandı

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinin Vali, Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Başkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından müteşekkil Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, Manisa’da toplandı

Zafer Kalkınma Ajansı 2012-1 sayılı Yönetim Kurulu toplantısı Manisa Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya; Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, 4 İlin Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile diğer yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
SÜKAP’ta müracaatlar sürüyor
Toplantının açılış konuşmasını yapan Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Sürdürülebilir Kırsal ve Kentsel Altyapı (SÜKAP) Mali Destek Programı’na proje teslim süresinin bir hafta sonra biteceğini bildirdi.
Vali Çakacak, Zafer Kalkınma Ajansı Odak Sektörler (ODAK) Mali Destek Programı’na proje teslim süresinin bittiğini ve bu mali destek programına 4 ilden toplam 244 projenin teslim edildiğini söyledi. SÜKAP Mali Destek Programı’na müracatların devam ettiğini belirten Çakacak, bu programa proje teslim süresinin de bir hafta sonra sona ereceğini bildirdi.
İşlemler belli
standartlara göre yapılıyor
Değerlendirmenin bağımsız değerlendirmeciler tarafından yapılacağını aktaran Çakacak, “Bu değerlendirme koşullarını, değerlendirme standartlarının ele alınacağı yine proje değerlendirme rehberini görüşüp karara bağlayacağız. Yine ODAK ve SÜKAP mali destek programlarıyla ilgili olarak şimdiye kadar yapılan bilgilendirme ve eğitim toplantılarının geldiği aşama yönetim kurulumuzca değerlendirilecek. Bugün yönetim kurulumumuzun gündeminde bulunan bir diğer konuda Zafer Kalkınma Ajansı’nda yapılan bütün işlemlerin belli standartlara göre yapılması gerekiyor. Kalkınma ajanslarında tabi ilke yapılanın yazılması, yazılanında yapılmasıdır. Dolayısıyla da bütün işlemlerin yazılı metinler çerçevesinde yapılmasını amaçlayan bugün 13 tane yönergemiz yönetim kurul toplantımızda görüşülecek.” dedi.
Toplantıda, gündemde olan diğer maddeler görüşülerek karara bağlandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme