ZEKA Kütahya’da toplandı

Zafer Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı, Kütahya Gülümser Hatun Termal Otel'de yapıldı   Uşak Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Kocabıyık'ın başkanlığındaki toplantıya, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Manisa Valisi Ahmet Deniz ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri ile Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz katıldı. Toplantıda 2019 yılı sosyal destek [&hellip]

Zafer Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı, Kütahya Gülümser Hatun Termal Otel’de yapıldı

Uşak Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Kocabıyık’ın başkanlığındaki toplantıya, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Manisa Valisi Ahmet Deniz ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri ile Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz katıldı.
Toplantıda 2019 yılı sosyal destek programı başvuru sonuçları, 2019 yılı fizibilite desteği başvuruları, proje havuzu çalışmaları, 2019 yılı insan kaynakları politikası raporu, 2019 yılı iç kontrol sistemi değerlendirme raporu, 2020 yılı bütçe yetki devirleri, projelerle ilgili taleplerin gelişmeleri, iki toplantı arası Ajans faaliyetleri ve idari konular görüşüldü.

Bakmadan Geçme