• Haberler
  • Genel
  • ZEKA, bilgi desteği verdi – Kocatepe Gazetesi

ZEKA, bilgi desteği verdi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı, 2011 yılı teknik destek programının Afyonkarahisar’da tanıtımını yaptı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan tanıtım toplantısında katılımcılara ajansın Program Yönetim Birimi Uzmanı Halil Güngör Yoldaş, tarafından program kapsamında, başvuru ve değerlendirme konuları hakkında bilgiler verildi.Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların teknik destek programından yararlanabileceğine dikkat [&hellip]

ZEKA, bilgi desteği verdi

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı, 2011 yılı teknik destek programının Afyonkarahisar’da tanıtımını yaptı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan tanıtım toplantısında katılımcılara ajansın Program Yönetim Birimi Uzmanı Halil Güngör Yoldaş, tarafından program kapsamında, başvuru ve değerlendirme konuları hakkında bilgiler verildi.
Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların teknik destek programından yararlanabileceğine dikkat çeken Yoldaş, kar amacı güden kuruluşların ise başvuru yapamayacağını söyledi. Başvuru yapan hak sahiplerine 2011 yılında 530 bin liralık bir bütçe ayrıldığını aktaran Yoldaş, başvuru tarihlerinin ise, 20 Eylül ve 11 Kasım arasında olduğunu bildirdi.
Teknik destek programının iki ana başlık altında yapılacağını aktaran Yoldaş, “Zafer Kalkınma Ajansı’nın genel amacı, yerel yönetimlerdeki bazı çalışmaların desteklenmesidir. Teknik destek programı kapsamında Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların kurumsal yapılarını geliştirmesi için faaliyetleri desteklenecektir. Bu yıla kadar Zafer Kalkınma Ajansı yaklaşık olarak 20 milyon TL’lik ödenek dağıtmıştır. 2011 yılına ise yaklaşık 530 bin liralık bütçe ayrılmıştır” dedi.
Katılımcılar ayrıca program hakkında detaylı bilgileri, www.zafer.org.tr internet adresinden ulaşabilecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme