ZEKA, ATSO’nun 2 projesini kabul etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin Kasım ayı toplantısı gerçekleştirildi. ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen iki projeye sahip olduklarını söyledi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, ATSO Meclisi’nin Kasım ayı toplantısının sonuç bildirgesini kamuoyuna açıkladı. ATSO’nun Zafer Kalkınma Ajansı’na bir proje sunduğunu, bu projenin de kabul [&hellip]

ZEKA, ATSO'nun 2 projesini kabul etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin Kasım ayı toplantısı gerçekleştirildi. ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen iki projeye sahip olduklarını söyledi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, ATSO Meclisi’nin Kasım ayı toplantısının sonuç bildirgesini kamuoyuna açıkladı. ATSO’nun Zafer Kalkınma Ajansı’na bir proje sunduğunu, bu projenin de kabul edildiğini belirten Hancıoğlu, “Zafer Kalkınma Ajansı Bölgesel Potansiyelin Harekete Geçirilmesi Mali Destek prog-ramına sunulan Dijital Arşiv ve Doküman Yönetimi Projesi onaylanmış ve 19 Ağustos 2011 tarihinde sözleşmesi imzalanmıştır. Toplam uygun maliyeti 292 bin 225 lira 22 kuruş olan projemizin yüzde 88,37’ si ajans tarafından karşılanacaktır. Proje ile Odamız evrak otomasyonu ve doküman takibi (belge yönetim sistemi yazılımı) uygulamalarının web tabanlı bir yapıda yazılması, bütün belge evrak ve doküman işlemlerinin elektronik ortamda, mevzuata uygun ve güvenli bir şekilde takibi, yönetilmesi ve arşivlenmesi gerçekleşecektir” dedi.
Üyelerin memnuniyeti artacak
Hancıoğlu, bir başka projelerinin de ZEKA tarafından kabul edildiğini hatırlatarak “Zafer Kalkınma Ajansı 2011 Yılı Teknik Destek Programı için sunulan Afyonkarahisar Performans Değerlendirme Sistem Danışmanlığı Projesi 24 Kasım 2011 tarihinde onaylanmıştır. Projemizin amacı Odamızın stratejik yönetim anlayışını oluşturarak, personel performansını artmasını sağlamak ve böylece üyelerimizin memnuniyetini artırmaktır” ifadelerini kullandı.
Çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi
Hancıoğlu, ATSO’nun diğer faaliyetleri hakkında şu bilgileri verdi:
“Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, TSE Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkikçisi Sayın Ertuğrul Altındağ tarafından 21-22 Kasım 2011 tarihlerinde TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı Gözetim Tetkiki gerçekleştirilmiştir. İki gün boyunca süren gözetim tetkiki son derece başarılı geçmiş olup, Odamızca yürütülmekte olan Kalite Yönetim Sistemi, uygulamaları standartları karşıladığı ve kaliteli bir şekilde sürdürüldüğü tespit edilmiş ve sahip olduğumuz belgenin devamı denetçi tarafından uygun görülmüştür. Dünya Türk İş Konseyi (DTİK)’nin en önemli faaliyetlerinden biri olan Dünya Türk Girişimciler Kurultayı bu yıl 18-19 Kasım 2011 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda Ekonomi Bakanlığı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ev sahipliğinde 2200 katılımcı ile gerçekleştirildi.
Türk diasporası olarak kendi iç bağlarımızı güçlendirmemiz, bugüne kadar ülkemizin değişiminin arkasındaki en dinamik gücün, Türk özel sektörü ve Türk girişimcisi olduğuna değinilen Kurultay’ da Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023 yılı için büyük hedeflerimizin olduğu ve dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek istediğimizden, insanların yaşamaktan mutluluk duyduğu, kaliteli demokrasisi ve güçlü ekonomisiyle, küresel bir aktör haline gelmiş bir ülke olmak istediğimizden bahsedildi. İşgücü piyasasının nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamak ve işsizlerimizin daha nitelikli eğitim alabilmelerini sağlamak üzere ÇSGB, MEB, TOBB, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde, Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Merkezleri (UMEM) Projesi ilimizde de devam etmektedir. İş arayan hemşehrilerimizin UMEM kapsamında, İŞKUR’a başvurmaları önemle duyurulur.”(Kocatepe)

Bakmadan Geçme