ZEKA Afyon'u tanıtacak

ZEKA koordinesinde düzenlenecek olan bir günlük Afyonkarahisar Tanıtım Turu bugün yapılacak ZEKA'nın koordinasyonunda 8 tur acentesi ve 4 sosyal medya fenomeninin yer alacağı bir günlük Afyonkarahisar tanıtım turu bugün gerçekleştirilecek. Tur programı sabah İkbal Termal Otelde Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ın da katılacağı toplantının ardından başlayacak. Tur, Frigya Bölgesi ziyaretiyle devam edecek. İlk olarak otelde yapılacak [&hellip]

ZEKA koordinesinde düzenlenecek olan bir günlük Afyonkarahisar Tanıtım Turu bugün yapılacak

ZEKA’nın koordinasyonunda 8 tur acentesi ve 4 sosyal medya fenomeninin yer alacağı bir günlük Afyonkarahisar tanıtım turu bugün gerçekleştirilecek.
Tur programı sabah İkbal Termal Otelde Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın da katılacağı toplantının ardından başlayacak. Tur, Frigya Bölgesi ziyaretiyle devam edecek. İlk olarak otelde yapılacak kahvaltı akabinde Frig Vadisinde Ayazini Bölgesin intikal edilecek. Burada Oyma Kilise, Metropolis Kaya Yerleşimleri, Avdalaz Kayası, Peri Bacaları, Aslantaş, Yılantaş, Maltaş ve Seyir Terası gezilecek. Turun öğleden sonra ki programında ise; Emre Gölü ve civarı, Yunus Emre Tekkesi, Kapıkaya, Aslankaya, Memeç Kayalıkları, Antik Yol, Üçlerkayası, Kral Mezarları görülecek.

Bakmadan Geçme