• Haberler
  • Sağlık
  • 'Zararlı Alışkanlıklar Ve Bağımlılık Herkes İçin Tehdit'

'Zararlı Alışkanlıklar Ve Bağımlılık Herkes İçin Tehdit'

Yeşilay Derneği Kadın Komisyonu üyeleri gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti.

Yeşilay’ın bağımlılığın her türlüsü ile mücadele noktasında çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yeşilay Kadın Komisyonu Başkanı Emine Ağtaş, “Ülkemizde ve şehrimizde her türlü bağımlığa karşı farkındalık oluşturmak, gençlerimizi ve çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan korumak ve kurtarmak adına Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada ilimizin değerli yöneticilerinden de her alanda destek görüyoruz. Bizler için bu destekler büyük önem arzetmektedir. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizde de bu yönde oluşan farkındalık bizleri memnun etmektedir” dedi.

'Zararlı Alışkanlıklar Ve Bağımlılık Herkes İçin Tehdit'

Bu kapsamda Kocatepe Gazetesi’nin de Yeşilay çalışmalarına her zaman destek olduğunu belirten Yeşilay Derneği Kadınlar Komisyonu Başkanı Emine Ağtaş, “Bu vesile ile ilimizin güzide basın kuruluşu Kocatepe Gazetemizin 60’ıncı yayın yılını kutluyoruz” dedi.

Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ise bağımlılığın her türlüsü ile mücadelenin büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek, “Bugün görmekteyiz ki zararlı alışkanlıklar toplumumuzun her kesimi için tehdit oluşturmaktadır. Kişilerin maddi ve manevi konumu çocuklarımızın zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıkla olan ilişkilerine bir engel oluşturmadığını üzülerek müşahede etmekteyiz. Biz de Yeşilay’ın tüm çalışmalarına elimizden geldiğince katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri Dilek Keçeci, Şerife Ölçer, Şule Öztürk ve Aliye Mete Sert de hazır bulundular.

Bakmadan Geçme