• Haberler
  • Gündem
  • Zara, Sandıklı'ya fabrika kuruyor – Kocatepe Gazetesi

Zara, Sandıklı'ya fabrika kuruyor – Kocatepe Gazetesi

Yaklaşık bir ay önce görüşmelere başlanan ve Başkan Mustafa Çöl tarafından sözü verilen istihdam projesi kapsamında açılacak olan dünyaca ünlü 'Zara' firmasının imzaları Belediye makam odasında atıldı.'BÖLGENİN EN BÜYÜK İSTİHDAM PROJESİ'1000 kişiye yakın kişinin çalışmaya başlayacağı proje kapsamında fabrikanın kurulacağı alan Sandıklı Belediyesi tarafından belirlenecek. Başkan Mustafa Çöl konu ile olarak yaptığı açıklamada, 'Söz verdiğimiz [&hellip]

Yaklaşık bir ay önce görüşmelere başlanan ve Başkan Mustafa Çöl tarafından sözü verilen istihdam projesi kapsamında açılacak olan dünyaca ünlü “Zara” firmasının imzaları Belediye makam odasında atıldı.
“BÖLGENİN EN BÜYÜK İSTİHDAM PROJESİ”
1000 kişiye yakın kişinin çalışmaya başlayacağı proje kapsamında fabrikanın kurulacağı alan Sandıklı Belediyesi tarafından belirlenecek. Başkan Mustafa Çöl konu ile olarak yaptığı açıklamada, “Söz verdiğimiz gibi Tekstil Fabrikamızın imzalarını attık. Güzel Sandıklımıza hayırlı olsun. Bölgenin en büyük istihdam projesi ile artık hiç bir kardeşimiz işsiz kalmayacak. Dünya markası artık Sandıklımızda.” dedi.

Bakmadan Geçme