Zanlı yakalandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da, geçen hafta boşandığı eşinin yanındaki erkek arkadaşını bıçaklayarak öldüren ve eski eşini yaralayan Yusuf Ç. yakalandı. Afyorkarahisar Hacı Mahmut Mahallesi İlipınar Sokak’ta, geçen hafta, bir ay önce resmi olarak boşandığı eski eşi Hazal I.’yı yaralayan ve yanındaki erkek arkadaşı Cevdet Yürük'ü bıçaklayarak öldüren Yusuf Ç., Çobanlar ilçesinde ağabeyine ait evde saklanırken Emniyet Müdürlüğü Asayiş [&hellip]

Zanlı yakalandı

Afyonkarahisar’da, geçen hafta boşandığı eşinin yanındaki erkek arkadaşını bıçaklayarak öldüren ve eski eşini yaralayan Yusuf Ç. yakalandı.

Afyorkarahisar Hacı Mahmut Mahallesi İlipınar Sokak’ta, geçen hafta, bir ay önce resmi olarak boşandığı eski eşi Hazal I.’yı yaralayan ve yanındaki erkek arkadaşı Cevdet Yürük’ü bıçaklayarak öldüren Yusuf Ç., Çobanlar ilçesinde ağabeyine ait evde saklanırken Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı Yusuf Ç. Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinde sonra Afyonkarahisar Adliyesi’ne sevkedildi.

Bakmadan Geçme