Zam 1 Ekim itibariyle geçerli

İşlerin ilerleme kabiliyeti ve hava şartları doğrultusunda hedeflenen yatırım programının icra edileceğini açıklayan Afyon Gaz İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, son zamdan sonra Afyonkarahisar’da doğal gaz fiyat tarifesinin konut başına KDV dahil toplam 95 kuruş olduğunu belirtti. Ayaydın, zammın 1 Ekim 2012 tarihi itibariyle geçerli olduğunu söyledi Yeni kış sezonu başlangıcında abonelerin bilinçli gaz kullanmalarını [&hellip]

Zam 1 Ekim itibariyle geçerli

İşlerin ilerleme kabiliyeti ve hava şartları doğrultusunda hedeflenen yatırım programının icra edileceğini açıklayan Afyon Gaz İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, son zamdan sonra Afyonkarahisar’da doğal gaz fiyat tarifesinin konut başına KDV dahil toplam 95 kuruş olduğunu belirtti. Ayaydın, zammın 1 Ekim 2012 tarihi itibariyle geçerli olduğunu söyledi

Yeni kış sezonu başlangıcında abonelerin bilinçli gaz kullanmalarını isteyen Afyon Gaz İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, tüm yakıtlarda randımanlı ısınma için izalasyona azami dikkatin gösterilmesi hatırlatmasını yaptı.
İŞİN SEYRİ ŞARTLARA BAĞLI
Afyon Gaz İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, Orhangazi ve Fatih mahallelerinin bu yılki yatırım programında yer aldığını diğer bölgedeki yatırımlarıda tamamladıklarını dile getirdi. Daha önce yatırım programı kapsamında Esentepe ve Kanlıca bölgelerinin deklare edildiğini hatırlatan Ayaydın, Esentepe ve Uydukent’in bina bağlantılarınında bittiğini söyledi.
Kanlıca mahallesindeki bağlantı çalışmalarına bir hafta sonra başlanacağını dile getiren İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın; “Çalışmalarımız kapsamında bir sıkıntı yaşanmazsa ilave mahalleri de programa dahil edeceğimizden sözetmiştik. Orhangazi ve Fatih mahallelerini bu yılki çalışma programımıza ekledik. Fatih mahallesinde muhtemelen 12 ya da 15 Ekim tarihlerinde çalışmalarımız başlayacak. Orhangazi mahallesine ise Fatih mahallesindeki çalışma bitiminde girilecek. Ancak Fatih’teki çalışma seyrine göre yetişip yetişmeyeceği hususunda bir netlik yok. Ekibimizin ilerlemesini işin durumu, ilerleme kabiliyeti ve hava şartları belirleyecek. Her iki mahallemizin sakinlerinin sabırlı davranmalarını şartlar olgunlaştığında programın uygulanacağını ifade etmek isterim.” dedi.
KONUT BAŞINA 95 KURUŞ
Doğal gaza yapılan zam hususunda ve Afyonkarahisar’ın doğal gaz zam tarifesi hakkında bilgi veren Afyon Gaz İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, zamlı faturaların 1 Ekim 2012 tarihinden itibaren geçerli olacağını bildirdi. Ayaydın, zammın yüzde 9.8 oranında gerçekleştiğini belirtti.
İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, zam öncesi Eylül ayındaki gaz tüketimi ile zammın başladığı 1 Ekim tarihi itibariyle fatura edilecek gaz kullanım bedelinin enterpolasyon olarak tabir edilen hesaplama sistemine tabi tutulacağını aktardı.
Eylül ayına düşen kısmın o ayki tarifeden Ekim ayına düşen gaz kullanım bedelinin yeni tarifeden hesaplanacağını söyleyen Ayaydın şöyle konuştu: “Örneğin abonemiz 15 gün Eylül ayı içerisinde gaz kullandıysa zamsız eski fiyattan, Ekim ayında 5 günlük kullanımı varsa yeni zamlı tarifeden hesaplanacak. Abone mağduriyetine neden olmayan bir hesaplama ile faturalar hazırlanacak. Yeni fiyat tarifesi kapsamında Afyonkarahisar’da konut başına 80 kuruş artı KDV olmak üzere toplam 95 kuruştur.”
Burcu AYDIN

Bakmadan Geçme