Zaim Güvenç bu Pazar Afyon'da

Bir Oyuncu Şarkı Söylüyor isimli sahne performansı ile Ankaralı sanatseverlerden büyük takdir alan Güvenç ilk kez Ankara dışında bir ilde şarkı söyleyeceğini ve Afyonkarahisarlı sanatseverlerle buluşacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.'YEŞİLÇAM ŞARKILARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR'Daha önce Eğreti Gelin Ladik filminin oyunculu gösterimi için ilimize gelen Sanatçı Güvenç filmi Afyonlu sinemaseverlerle birlikte izleyip film sonrası sohbet etmişti. [&hellip]

Bir Oyuncu Şarkı Söylüyor isimli sahne performansı ile Ankaralı sanatseverlerden büyük takdir alan Güvenç ilk kez Ankara dışında bir ilde şarkı söyleyeceğini ve Afyonkarahisarlı sanatseverlerle buluşacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.
“YEŞİLÇAM ŞARKILARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR”
Daha önce Eğreti Gelin Ladik filminin oyunculu gösterimi için ilimize gelen Sanatçı Güvenç filmi Afyonlu sinemaseverlerle birlikte izleyip film sonrası sohbet etmişti. Sahne performansında özellikle Yeşilçam şarkılarının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Zaim Güvenç programında yabancı dildeki klasik şarkılara da yer veriyor. 8 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’de Trio Bistro Cafe’de sevenleriyle buluşacak olan Güvenç’in programında anılarından kesitler de bulunuyor.
“KEMAL SUNAL’IN
EMANETİSİNİZ SÖZÜ
DUYGULANDIRIYOR”
Sanat hayatına küçük yaşta Düttürü Dünya isimli filmde Kemal Sunal ile başlayan Zaim Güvenç bugüne kadar birçok tiyatro, dizi ve sinema filmlerinde rol aldı. Sanatseverlerin kendisine daima büyük bir vefa gösterdiğini belirten Güvenç sevenlerince söylenen Kemal Sunal’ın emanetisiniz sözlerinin kendisini duygulandırdığını söyledi.
Başrolünü Yeşim Salkım ile birlikte paylaştığı Eğreti Gelin Ladik filminin Afyonkarahisar’daki oyunculu gösteriminin kendilerine şans getirdiğini belirten Zaim Güvenç, Afyonkarahisar’ın şarkıcı olarak da kendisine şans getireceğini belirtti.

Bakmadan Geçme