Zahire Pazarı kantar ihalesi yapıldı

Dinar’da, Zahire Pazarı için kantar ihalesi yapıldı Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Mühsürler, Meclis Başkanı Fahrettin Zobalı ve Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Orhan’ın yer aldığı ihaleyi, Afyonkarahisar Ticaret Borsası kazandı. Mühsürler, borsanın tüm imkanlarını seferber ederek Zahire Pazarını Afyonkarahisar’ın en modern, bölgenin bir numaralı toptancı alışveriş merkezi yapacaklarını [&hellip]

Zahire Pazarı kantar ihalesi yapıldı

Dinar’da, Zahire Pazarı için kantar ihalesi yapıldı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Mühsürler, Meclis Başkanı Fahrettin Zobalı ve Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Orhan’ın yer aldığı ihaleyi, Afyonkarahisar Ticaret Borsası kazandı.
Mühsürler, borsanın tüm imkanlarını seferber ederek Zahire Pazarını Afyonkarahisar’ın en modern, bölgenin bir numaralı toptancı alışveriş merkezi yapacaklarını söyledi.
Acar ise belediye olarak her zaman esnaf ve çiftçinin yanında olduklarını, belediyenin tüm imkanlarını kullanıp tüm desteği vereceklerini kaydetti. (AA)

Bakmadan Geçme