Zaferin Sultanları, Kocaeli Yolcusu

TVF Kadınlar 2. Lig 10. Grup'ta yer alan Afyon Belediye Yüntaş Kadın Voleybol Takımı, performansıyla dikkat çekiyor. İlk 3 maçta 2 galibiyet alan Zaferin Sultanları, bu hafta İzmit Spor ile karşı karşıya gelecek

20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen üçüncü haftadaki maçta Afyon Belediye Yüntaş, Düzce Voleybol'u 25-19, 25-21 ve 25-14 setlerle 3-0’lık bir skorla mağlup etti ve önemli bir galibiyet elde etti.
Üçüncü haftada Eskişehir-Yenikent Şehit Anıl Gül, İzmit Spor’u 3-0 yenerek galip geldi. Karabük Gençlik Spor, Cadence Boya Gölcük İhsaniye'ye 3-0’lık bir skorla yenildi. Kocaeli Voleybol Akademisi, Sakarya Serdivan BLD. Gelişim Spor’u 3-1 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı.

Zaferin Sultanları, Kocaeli Yolcusu

ZAFERİN SULTANLARI 4’ÜNCÜ SIRADA

Puan durumu açısından Cadence Boya Gölcük İhsaniye ve Kocaeli Voleybol Akademisi, 9 puanla ilk iki sırayı paylaşırken, Şehir Koleji Eğitim Kültür 6 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Afyon Belediye Yüntaş, 6 puanla dördüncü sırada, Sakarya Serdivan BLD. Gelişim Spor ise 3 puanla beşinci sırada bulunuyor. İzmit Spor, 2 puanla altıncı sırada, Bolu Voleybol 1 puanla yedinci sırada, Düzce Voleybol sekizinci sırada, Karabük Gençlik Spor dokuzuncu sırada yer alıyor.

Zaferin Sultanları, Kocaeli Yolcusu

4’ÜNCÜ HAFTANIN FİKSTÜRÜ

TVF Kadınlar 2. Lig 10. Grup’ta 4. hafta maçları 27 Ekim 2024 tarihinde oynanacak. Afyon Belediye Yüntaş, İzmit Spor ile karşılaşacak. Maç, Kocaeli-Şampiyon Hasan Gemici Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Bolu Voleybol, Kocaeli Voleybol Akademisi'ni ağırlarken, Düzce Voleybol ise Karabük Gençlik Spor ile karşı karşıya gelecek. Ayrıca, Sakarya Serdivan Bld. Gelişim Spor, Şehir Koleji Eğitim Kültür’ü evinde konuk edecek.

Bakmadan Geçme