• Haberler
  • Eğitim
  • Zaferin 94’üncü yılında 94 öğrenci Dumlupınar’da

Zaferin 94’üncü yılında 94 öğrenci Dumlupınar’da

Büyük Taarruz'un 94.yıldönümü sebebiyle düzenlenen 94 üniversiteli öğrencinin yer aldığı ziyarette Dumlupınar Şehitliği, Dumlupınar Müzesi, Şehit Sancaktar Mehmetçik Anıtı ve Zafertepe Anıtı ziyaret edildi.“GAZİLERİMİZLE SOHBET ETME FIRSATI BULDUK”Öğrencilerin tarihi değerlerini daha iyi öğrenebilmeleri ve kurtuluş mücadelesindeki maneviyatı yaşamaları adına geziyi düzenlediklerini ifade eden AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek, 'Yaptığımız etkinlikler sayesinde üniversitemizde bulunan öğrenciler ile [&hellip]

Büyük Taarruz’un 94.yıldönümü sebebiyle düzenlenen 94 üniversiteli öğrencinin yer aldığı ziyarette Dumlupınar Şehitliği, Dumlupınar Müzesi, Şehit Sancaktar Mehmetçik Anıtı ve Zafertepe Anıtı ziyaret edildi.
“GAZİLERİMİZLE
 SOHBET ETME FIRSATI BULDUK”
Öğrencilerin tarihi değerlerini daha iyi öğrenebilmeleri ve kurtuluş mücadelesindeki maneviyatı yaşamaları adına geziyi düzenlediklerini ifade eden AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek, “Yaptığımız etkinlikler sayesinde üniversitemizde bulunan öğrenciler ile sürekli buluşmaktayız. Şehitlik ziyaretleri de bu anlamda tarihi değerlerimizi anlayabilmemiz adına büyük önem arz etmektedir. Dumlupınar Şehitliği’ni ziyaret ederken de orada bulunan gazilerimizle bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulduk” dedi.
Zafertepe Çalköy’de düzenlenen törenlere Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ile Ahmet Tan, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçarslan, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile beraber çok sayıda vatandaş katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme