Zafer'i yerinde öğrendiler – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği 1. sınıf öğrencileri Büyük Taarruz ve Büyük Zafer'in geçtiği toprakları gezdiler.Afyonkarahisar'da okuyan üniversite öğrencileri Başkomutan Tarihi Milli Parkı Alan Kılavuzu Serhat Tugan'ın anlatımları ile Milli Mücadele destanını bir kez daha öğrenip, gerçek mekanlarda bilgi edinme imkanı buldular.Doç. Dr. Özcan Zorlu ve Arştırma Görevlisi Ali Kabakulak eşliğinde ilk [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği 1. sınıf öğrencileri Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in geçtiği toprakları gezdiler.
Afyonkarahisar’da okuyan üniversite öğrencileri Başkomutan Tarihi Milli Parkı Alan Kılavuzu Serhat Tugan’ın anlatımları ile Milli Mücadele destanını bir kez daha öğrenip, gerçek mekanlarda bilgi edinme imkanı buldular.
Doç. Dr. Özcan Zorlu ve Arştırma Görevlisi Ali Kabakulak eşliğinde ilk olarak Şuhut Atatürk Evi başta olmak üzere Büyük Taarruz’un başladığı ve yönetildiği yer olan Kocatepe ve akabinde Büyük Kalecik kasabası içerisinde yer alan Yüzbaşı Agâh Efendi Şehitliği ziyaret edildi. Geziden çok memnun olan öğrenciler bolca fotoğraf çekinip okudukları üniversitenin isminin nereden geldiğini yerinde görmüş oldular. Bu anlamlı gezi ile Afyonkarahisar’a yeni gelen öğrencilerin birbiriyle kaynaşması sağlandı.

Bakmadan Geçme