Zafer’i iyi kutlayalım – Kocatepe Gazetesi

Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıya, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, İl Jandarma Komutan Vekili J.Alb. Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel,  Zafer Haftası Kutlamaları ile ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldılar.Toplantının [&hellip]

Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıya, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, İl Jandarma Komutan Vekili J.Alb. Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel,  Zafer Haftası Kutlamaları ile ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını yapan ve Zafer Haftası etkinliklerine ilk kez katılacağını belirten Vali Aziz Yıldırım “30 Ağustos törenleri Afyonkarahisar’da farklı kutlanıyor. Türkiye’nin diğer vilayetlerine göre belki Kütahya biraz daha bize yakın bir kutlama zamanına veya programına sahip. Afyonkarahisar’dan başka bu şekilde geniş kutlayan vilayet yok. Afyonkarahisar, cumhuriyetimizin kurulduğu topraklar üzerinde yer almaktadır. Biz bunu böyle görüyoruz ve böyle devam ettiriyoruz. Bundan önceki yıllarda olduğu gibi 6 günlük bir programımız söz konusudur. Bu 6 günlük programı belki birazcık daha renklendirebilirmiyiz, sizlerin katkıları, değerli fikirleri ve önerileriniz ile bunu biraz daha geliştirebilirmiyiz diye bir araya geldik. Kendimizi tekrar etmekten öte yeni bir şeyler katalım diye düşünüyoruz. Bu konuda aklınıza gelen her fikir benim açımdan kıymetlidir bunu bilesiniz. Burada önerilen tüm fikirler önem taşır, değer taşır ve bunu açık yüreklilikle paylaşabilirsiniz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme