• Haberler
  • Gündem
  • Zafer’e özel Tanıtım Günleri – Kocatepe Gazetesi

Zafer’e özel Tanıtım Günleri – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar ve ilçelerin bütün değerlerinin ortaya konduğu tanıtım günlerinde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından açılan tanıtım standı beğeniyle gezildi. Taş Medrese'de yapılan el emeği, göz nuru eserler büyük ilgi görürken,  Belediye- Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan kurslarda yapılan ürünlerde göz kamaştırdı.Afyonkarahisar'ın ticaretinden, sanayisine, tarımından, yöresel ürünlerine, kültüründen, sanatına kadar bir çok ürünün yer aldığı Afyonkarahisar Tanıtım Günlerinin [&hellip]

Afyonkarahisar ve ilçelerin bütün değerlerinin ortaya konduğu tanıtım günlerinde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından açılan tanıtım standı beğeniyle gezildi. Taş Medrese’de yapılan el emeği, göz nuru eserler büyük ilgi görürken,  Belediye- Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan kurslarda yapılan ürünlerde göz kamaştırdı.
Afyonkarahisar’ın ticaretinden, sanayisine, tarımından, yöresel ürünlerine, kültüründen, sanatına kadar bir çok ürünün yer aldığı Afyonkarahisar Tanıtım Günlerinin açılışına Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Esnaf Odaları Başkanı Abdülkadir Konak, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
CUMHURİYET’İN KAZANILDIĞI TOPRAKLAR
Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen törenin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yaptı. Afyonkarahisar Tanıtım Günlerinin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek hayırlı olmasını temennisinde bulundu.
Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım da “Bu topraklar şehit vermeye devam ediyor. Cizre’de hain PKK’lıların el yapımı bombayı patlatmaları sonucunda şehitlerimiz ve yaralılarımız var. 94 yıl önce Kocatepe’den bir emir verildi. ‘Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri’ denildi. Bu taarruz öyle bir taarruzdu ki, taarruza katılanlar namuslarını, dinlerini, vatanlarını, bayraklarını kurtardıklarını bilerek hareket ediyorlardı. 7 ayda alınamaz denilen tepeler, mevziler, 7 saat içinde alındı. Bu topraklar Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklardır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme