• Haberler
  • Genel
  • Zafer'den Çubukçu'ya ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Zafer'den Çubukçu'ya ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Zafer Eğitim Kurumları'nın Afyonkarahisar genelinde düzenlediği sosyal bilimler yarışmasında, il genelinde ve kendi okullarında dereceye giren 41 öğrenci, 23 Nisan'da Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'yu ziyaret etti. Zafer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hasan Korkmaz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada 'Böyle anlamlı bir günde, bu güzide öğrencilerle Milli Eğitim Bakanımız Nimet Çubukçu'yu ziyaret etmekten büyük onur duyuyoruz.' [&hellip]

Zafer’den Çubukçu’ya ziyaret

Zafer Eğitim Kurumları’nın Afyonkarahisar genelinde düzenlediği sosyal bilimler yarışmasında, il genelinde ve kendi okullarında dereceye giren 41 öğrenci, 23 Nisan’da Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’yu ziyaret etti.

Zafer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hasan Korkmaz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Böyle anlamlı bir günde, bu güzide öğrencilerle Milli Eğitim Bakanımız Nimet Çubukçu’yu ziyaret etmekten büyük onur duyuyoruz.” dedi.
Nimet Çubukçu’nun gösterdiği ilgiden olumlu yönden et-kilenen öğrenciler, memnuniyetlerini dile getirdiler. Anıtkabir’i de ziyaret eden öğrenciler, program organizatörü Özel Zafer Lisesi Müdür Yardımcısı Ümit Eliküçük’e teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme