• Haberler
  • Genel
  • Zafer’den Almanya uçuşları başladı – Kocatepe Gazetesi

Zafer’den Almanya uçuşları başladı – Kocatepe Gazetesi

Öger Türk, Almanya’nın Düsseldort kenti ile Zafer Havalimanı arasında doğrudan uçuşlara başladı Almanya – Türkiye charter uçusları konusunda 44 yıldır kesintisiz hizmet veren Öger Türk Tur Alman ve Türk Sivil Havacılık tarihine yeni bir uçuş hattı sunmanın gururunu yaşıyor.Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerinin bölgesel havalimanı olarak bu sene hizmete başlayan Zafer Havalimanı'ndan artık Türkiye–Almanya–Türkiye uçusları [&hellip]

Zafer'den Almanya uçuşları başladı

Öger Türk, Almanya’nın Düsseldort kenti ile Zafer Havalimanı arasında doğrudan uçuşlara başladı

Almanya – Türkiye charter uçusları konusunda 44 yıldır kesintisiz hizmet veren Öger Türk Tur Alman ve Türk Sivil Havacılık tarihine yeni bir uçuş hattı sunmanın gururunu yaşıyor.
Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerinin bölgesel havalimanı olarak bu sene hizmete başlayan Zafer Havalimanı’ndan artık Türkiye–Almanya–Türkiye uçusları başladı.
BÖLGEDE İLK
Yaz 2013 uçuş programı çerçevesinde 1 Nisan 2013’den başlayarak Ekim sonuna kadar Germania Havayolları’nın B737/700 ve A319 tipi uçaklarıyla gerçekleşecek olan Düsseldorf–Zafer Havalimanı–Düsseldorf seferleri bu havalimanına ve bölgeye yapılan ilk Almanya uçusları özelliğini taşıyor. Zafer Havalimanı uçuslarının direkt sefer olarak gerçekleştirileceği vurgulandı. Uçuşlarda serbest bagaj hakkı 30 kilogram olarak belirlendi. Bu uçuşlarda ayrıca ücretsiz ikram hizmeti de verileceğini belirtildi.
Zafer-Düsseldorf kalkış iniş saatleri şöyle:
Düsseldorf (DUS) kalkış/iniş: 05.50/10.20
Kütahya (KRZ) kalkış/iniş: 11.05/13.50 (Kocatepe)

Bakmadan Geçme