Zafer’de kargo için de adım atılacak

Zafer Havaalanı’nda kargo taşımacılığı için de adım atılması gündeme geldi Türk Hava Yolları Zafer Havaalanı İstasyon Şefi Süleyman Ergürler ve Türk Hava Yolları Satış Acentesi Şeneller Turizm sahibi Bilal Şenel, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'i ziyaret etti. Serteser, Türk Hava Yolları tarafından 26 Eylül 2014 tarihinden itibaren saat 22:55 İstanbul [&hellip]

Zafer'de kargo için de adım atılacak

Zafer Havaalanı’nda kargo taşımacılığı için de adım atılması gündeme geldi

Türk Hava Yolları Zafer Havaalanı İstasyon Şefi Süleyman Ergürler ve Türk Hava Yolları Satış Acentesi Şeneller Turizm sahibi Bilal Şenel, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Serteser, Türk Hava Yolları tarafından 26 Eylül 2014 tarihinden itibaren saat 22:55 İstanbul – Zafer Havaalanı Seferi ile başlamak üzere hergün 07:00 Zafer Havaalanı- İstanbul, 22:55 İstanbul -Zafer Havalanı olmak üzere sabah Afyonkarahisar’dan İstanbul’a gidiş ve akşam İstanbul’dan Afyonkarahisar’a dönüş olacak şekilde seferlerin ayarlandığını belirtti.
GAZİANTEP, BRÜKSEL
VE UMRE TALEBİ
Serteser, turizmci ve 5 yıldızlı otel sahibi yetkililerinin yoğun talepleri olan haftada en az 1 sefer de Gaziantep- Afyonkarahisar, Afyonkarahisar-Gaziantep seferlerinin konulmasını, Hac Umre uçuşlarının da Zafer Havaalanı’na yönlendirilmesini, şu anda haftada 5 karşılıklı gidiş- dönüş seferi olan Eskişehir- Brüksel seferlerinin karşılıklı uçuş olacak şekilde en az 2 seferin Afyonkarahisar-Brüksel olarak yapılmasını ve bu seferlerden başlangıçta Brüksel’e yapılan en ucuz seferler olarak planlanmasını talep etti. Serteser, Zafer Havaalanı’nın bulunduğu yer itibari ile kargo uçuşları içinde kullanılmasının desteklenmesi konusuna değindi.
Türk Hava Yolları Zafer Havaalanı İstasyon Şefi Süleyman Ergürler ve Türk Hava Yolları Satış Acentesi Şeneller Turizm sahibi Bilal Şenel, ATSO Başkanı Serteser’in taleplerini 25 Eylül Çarşamba günü İstanbul’da düzenlenecek olan toplantıda, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın talepleri olarak dile getireceklerini ifade ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme