Zafer Partisi: Çevrecilik Milliyetçiliktir

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları, Fuar Alanı’nda gençlik buluşması düzenledi.

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları’ndan yapılan açıklamada, “Gençlik Buluşması’nda ülkemizin ve dünyanın güncel meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ülkemizin pek çok yerinde ciğerlerimiz olan ormanlarımız yanmakta ve bu alanların bazı bölgelerinde yeni rant sahaları oluşturulmaktadır. Bu yangınlar yetmezmiş gibi AK Parti hükümeti ormanlık alanları imara açarak doğa katliamını hızlandırmaktadır.” denildi.

“ÇÖPLERE TEMİZLEDİK”

Açıklamada devamında, “Milletimiz tarih boyunca doğaya büyük saygı duymuş onu her daim korumaya özen göstermiştir. Böyle bir kültürün mirasçısı olan Türk milleti doğa katliamının önünde bir set gibi durmaktadır. Büyük Türk kağanı Fatih Sultan Mehmet Han’ın ‘Ormanlarımdan bir dal kesenin başını keserim’ fermanı, Başbuğ Atatürk’ün ‘Ormansız ve ağaçsız toprak vatan değildir’ sözü ve ‘Yaş kesen baş keser’ atasözünün ecdadımızın bu konudaki hassasiyetini anlamamız açısından önemlidir. Biz de ‘Çevrecilik Milliyetçiliktir’ sloganı ile Fuar alanındaki çöpleri temizledik.” denildi.

DOĞA TÜRK’ÜN RUHUDUR

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Çocuklarımıza ve torunlarımıza yaşanılabilir, ferah bir ülke bırakabilmek için her Türk vatandaşının yapması gereken bu çalışma umarım bir farkındalık olur. Zafer Partisi olarak her alanda yaptığımız çalışmalar milletin bağrındaki öz’den ve inançtan alınmıştır. Unutmayınız doğa Türk’ün ruhudur.”

Bakmadan Geçme