• Haberler
  • Genel
  • 'Zafer Meydanı'ndan dünyaya güçlü bir cevap verildi'

'Zafer Meydanı'ndan dünyaya güçlü bir cevap verildi'

AK Parti Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar halkının AK Parti Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığını belirtti. Özkaya, 'Afyonkarahisar Cumhurbaşkanımıza her zaman olduğu gibi sahip çıkmıştır. Bir kez daha Zafer Meydanı'ndan, dünyaya güçlü bir cevap vermiştir' dedi   AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili birinci sıra [&hellip]

AK Parti Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar halkının AK Parti Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığını belirtti. Özkaya, “Afyonkarahisar Cumhurbaşkanımıza her zaman olduğu gibi sahip çıkmıştır. Bir kez daha Zafer Meydanı’ndan, dünyaya güçlü bir cevap vermiştir” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili birinci sıra Milletvekili Adayı Özkaya, 14 Mayıs seçimleri nedeniyle çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti.
“DÜNYAYA GÜÇLÜ BİR CEVAP VERİLDİ”
Kentte merkez ağırlıklı olan programlarına yoğun şekilde sürdüren Ali Özkaya, Açık Oto Pazarı, Galericiler Sitesi, Mahalle İftarları, 2. Sanayi Sitesi, Ambaryolu esnaf ziyareti, Bayat, Çay, Erkmen ve merkeze bağlı köylerde vatandaşlarla biraraya geldi. Talepleri dinleyen Özkaya, 14 Mayıs sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapacakları çalışmaları anlatıyor. Ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Özkaya, “AK Parti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Afyonkarahisar’da kuruldu. 14 Mayıs seçimleri için ilk mitingini de şehrimizde yaparak, Türkiye Yüzyılı yürüyüşünü şehrimizden başlattı. Bu AK Parti ve Cumhurbaşkanımızın şehrimize verdiği önemin en büyük göstergesidir. Bugün meydanlar, sokaklar bizlere AK Parti’nin bu seçimde Afyonkarahisar’da tarih yazacağını, bazılarını da tarihin çöplüğüne göndereceğini gösteriyor. Cumhurbaşkanımızın mitingine yağmur ve Ramazan Bayramı öncesi olmasına rağmen yoğun bir katılım gerçekleşti. Afyonkarahisar Cumhurbaşkanımıza her zaman olduğu gibi sahip çıkmıştır. Bir kez daha Zafer Meydanı’ndan, dünyaya güçlü bir cevap vermiştir.” dedi.
“BİZİM DERDİMİZ MEMLEKET BİZİM DERDİMİZ HİZMETTİR”
AK Parti Çay İlçe Başkanlığı tarafından kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Ali Özkaya şunları söyledi: “Çay ilçesinde, Afyonkarahisar’da yaptığımız hizmetlere onların hayalleri dahi ulaşamaz. Bizim derdimiz memlekettir, bizim derdimiz hizmettir. Biz hizmet için yarışıyoruz, onlar ise kumar masalarında koltuk kavgası veriyor. Teröristlerin desteğine sessiz kalarak, şirin gözükmeye çalışıyorlar. Ben inanıyorum ki Afyonkarahisar’ın kıymetli halkı, pensilvayadan kandile kadar tüm terör örgütlerinin desteğini alanlara güçlü bir tokat atacak, Pensilvanyaya, kandile batılı güçlere gereken dersi 14 Mayıs’ta verecektir. Biz ise Milletimizin desteği ile Türkiye’ye, Çay’a, Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün buralarda gezip oy isteyenler, bizim bu şehire yaptığımız hizmetlerin zekâtını bile veremezler. Gelin işte er meydanı Çay’da her köşesinde iktidarımızın, belediyemizin ve bizlerin gayreti ile yapılan hizmetlere bakın. Gittiğimiz her yerde, her köşede, her sokakta hizmetlerimiz var.”

Bakmadan Geçme