Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Meydanı Ramazan’da şenlenecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bu yılki Ramazan Ayı’nda Zafer Meydanı’nda düzenlenecek etkinliklerin İstanbul’daki Sultan Ahmet Meydanı’nda düzenlenen Ramazan Şenliklerini aratmayacağını söyledi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kocatepe Gazetesi muhabirine Ramazan Ayı’nda düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Geçen yıl idrak edilen Ramazan Ayı’nda olduğu gibi bu yılki Ramazan’da da öncelikle ihtiyaç sahipleri ile bir araya geleceğini belirten Zeybek, “İnşallah geçen yılki Ramazan Ayı’nda her mahallede yaşadığımız gibi, her mahallede garibanlarla buluşarak mahalle iftarları yapacağız. Aynı zamanda Zafer Meydanı’nda İstanbul’daki Sultan Ahmet Meydanı’nda düzenlenen Ramazan Şenlikleri gibi farklı etkinliklerle inşallah Ramazan’ı dolu dolu geçireceğiz. Zafer Meydanı Ramazan’da Sultan Ahmet’i aratmayacak. Hacivat-Karagöz Oyunları, Osmanlı Şekerlerinin ikramı, kitap fuarı gibi etkinlikler düzenleyeceğiz. Zaman zaman ilahi gurupları, özgün müzik programları etkinliklerde yer alacak.” dedi. Zeybek, zaman içerisinde farklı etkinliklerin de gündeme gelebileceğini sözlerine ekledi.
Bu yıl Ramazan-ı Şerif 24 Nisan Cuma günü başlayacak. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi