Zafer Lions Kulüp yılın öğretmenini belirledi

Afyon Zafer Lions Kulübü yönetimi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yılın öğretmeni belirlendi   Lionsların etkinlik takvimi içinde yer alan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kulüp üyelerinin gösterdiği adaylar içinden yılın öğretmenleri seçildi. Yılın Öğretmeni İhsaniye İlçesi'nin Kunduzlu Köyü karma ilköğretim okulunda görev yapan Oğuz Akkuş seçildi. Yılın Öğretmeni olarak seçilen Oğuz Akkuş, Afyon [&hellip]

Afyon Zafer Lions Kulübü yönetimi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yılın öğretmeni belirlendi

Lionsların etkinlik takvimi içinde yer alan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kulüp üyelerinin gösterdiği adaylar içinden yılın öğretmenleri seçildi. Yılın Öğretmeni İhsaniye İlçesi’nin Kunduzlu Köyü karma ilköğretim okulunda görev yapan Oğuz Akkuş seçildi.
Yılın Öğretmeni olarak seçilen Oğuz Akkuş, Afyon Zafer Lions Kulübünün Kasım ayı ikinci toplantısına davet edildi. Toplantıda konuşan Afyon Zafer Lions Kulüp Başkanı Berrin Özer şunları kaydetti: “Oğuz Öğretmenin okulu ve öğrencileri için özverili ve fedakâr çalışmalarını takdir ettik. Türkiye Cumhuriyetinin geleceği olan çocuklarımızın özellikle kırsalda bulunan imkânlarla öğrencilerinin zekâ oyunlarında ulaştığı dereceler ve başarılı sonuçları, okulu ve çevresini güzelleştirmede verdiği emekleri takdirle karşıladık.” Kişisel hediye kabul etmeyen Oğuz Akkuş’a öğrencileri için zekâ oyun setleri hediye edildi.
>> Mustafa ERTÜK’ün Haberi

Bakmadan Geçme