Zafer Lions Kulubü’nden çocuklara destek

Sloganları ”Çocuklar Üşümesin” Afyon Zafer Lions Kulup üyeleri Kulup Başkanı Berrin Özer ile birlikte 2 yıldır sürdürdükleri “Çocuklar Üşümesin” adlı kampanyaları dahilinde, Kulübe hayırseverler tarafından bağışlanan kışlık botları Afyon Merkez/de bulunan bir İlköğretim okulundaki öğrencilere ulaştırdı. Afyon Zafer Lions Kulup üyeleri adına Başkan Berrin Özer “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların yaşam koşullarını ne kadar iyileştirebilirsek geleceğimiz [&hellip]

Sloganları ”Çocuklar Üşümesin”

Afyon Zafer Lions Kulup üyeleri Kulup Başkanı Berrin Özer ile birlikte 2 yıldır sürdürdükleri “Çocuklar Üşümesin” adlı kampanyaları dahilinde, Kulübe hayırseverler tarafından bağışlanan kışlık botları Afyon Merkez/de bulunan bir İlköğretim okulundaki öğrencilere ulaştırdı.

Afyon Zafer Lions Kulup üyeleri adına Başkan Berrin Özer “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların yaşam koşullarını ne kadar iyileştirebilirsek geleceğimiz de o kadar aydınlık olur. Tüm Kulup üyelerimizle ihtiyaç duyulan her yere ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme