Zafer Kupası'nın sahibi Ankara Ottoman's

Afyonkarahisar Barosu'nun düzenlediği Gelenek Zafer Kupası 2016, 8 takımın katılımıyla Afyonkarahisar'da yapıldı. Oynanan maçların sonunda Afyonkarahisar Barosu yedinci olurken finali Ankara Ottoman's ile İzmir Barosu Körfez takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında iki ekip de atak oyun anlayışı sergiledi. İlk yarıda iki ekip de birer gol buldu ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. İki [&hellip]

Afyonkarahisar Barosu’nun düzenlediği Gelenek Zafer Kupası 2016, 8 takımın katılımıyla Afyonkarahisar’da yapıldı. Oynanan maçların sonunda Afyonkarahisar Barosu yedinci olurken finali Ankara Ottoman’s ile İzmir Barosu Körfez takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında iki ekip de atak oyun anlayışı sergiledi. İlk yarıda iki ekip de birer gol buldu ve ilk yarı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. İki ekip de ikinci yarıda girdiği ciddi gol pozisyonlarını gole çeviremedi ve maçın normal süresi 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Uzatmalara giden final maçında yine iki ekip gol bulamadı ve seri penaltı atışlarına geçildi. Seri pe-naltı atışlarında Ankara Ottoman’s 3 gol bulurken İzmir Barosu Körfez takımı 2 golle cevap verdi. Penaltıların sonunda da 4-3’lük skorla kazanan Ankara Ottoman’s Geleneksel Zafer Kupası 2016’nın şampiyonu olmayı başardı.
Turnuvanın sonunda Uşak Barosu sekizinci, Afyonkarahisar Barosu yedinci, İstanbul United altıncı, İzmir Alsancak beşinci, Adana Barosu dördüncü, Bursa Barosu üçüncü, İzmir Barosu Körfez ikinci ve Ankara Ottoman’s ise şampiyon oldu.
Şampiyon olan Ankara Ottoman’s takımına Afyonkarahisar Barosu Başkan Yardımcısı Mesut Kuyucu tarafından şampiyonluk kupası takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme