• Haberler
  • Genel
  • Zafer Koşusu'nun destekçileri teşekkür belgesiyle onurlandırıldı

Zafer Koşusu'nun destekçileri teşekkür belgesiyle onurlandırıldı

Afyonkarahisar'dan Antalya'nın Tekirova Beldesi'ne Zaferin zirvesinden Akdeniz’in zirvesine sloganıyla düzenlenen Büyük Zafer Koşusu'na destek veren Oruçoğlu, YKM Cafe ve Altınay Şekerleme'ye teşekkür belgeleri takdim edildi Büyük Taarruz’un 88’inci yıldönümü nedeniyle Tekirova Belediyesi ve Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği'nin (GATAB) Hürriyet Akdeniz Bölge Gazetesi'nin organizasyonuyla düzenlediği 345 kilometrelik Büyük Zafer Koşusu’na katılan Milli [&hellip]

Zafer Koşusu’nun destekçileri teşekkür belgesiyle onurlandırıldı

Afyonkarahisar’dan Antalya’nın Tekirova Beldesi’ne Zaferin zirvesinden Akdeniz’in zirvesine sloganıyla düzenlenen Büyük Zafer Koşusu’na destek veren Oruçoğlu, YKM Cafe ve Altınay Şekerleme’ye teşekkür belgeleri takdim edildi

Büyük Taarruz’un 88’inci yıldönümü nedeniyle Tekirova Belediyesi ve Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği’nin (GATAB) Hürriyet Akdeniz Bölge Gazetesi’nin organizasyonuyla düzenlediği 345 kilometrelik Büyük Zafer Koşusu’na katılan Milli Atletleri 3 yıldır konuk eden Afyonkarahisarlı firmalar teşekkür belgesiyle onurlandırıldı.
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ´Büyük Zafer Koşusu´, Zaferin zirvesi Kocatepe´den başlayıp, Antalya´nın zirvesi olan 2365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı´nda Afyonkarahisar’dan giden bayrağın göndere çekilmesiyle son bulmuştu. Antalyalı ve Tekirovalılar’ın büyük ilgi gösterdiği zafer koşusuna 3 yıldır aralıksız destek veren firmalara, koşuya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür belgesi verildi.
Zafer Koşusu’nun düzenlenmeye başladığı ilk yıldan beri koşuya verdikleri desteklerle katkı sağlayan YKM Cafe, Oruçoğlu ve Altınay Şekerleme, bu yıl da hem koşuya katılan atletlerin hem de Antalyalılar’ın takdirini kazandı. Afyonkarahisarlılar’ın misafirperverlik duygularıyla atletleri akşam yemeğinde ağırlayan Oruçoğlu Termal Resort Otel’in İşletme Müdürü Muzaffer Aktar, tek tek ilgilendiği atletlerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Otelde akşam yemeğinin yanı sıra düzenlenen animasyonları da izleyen Zafer Koşusu atletleri, animasyon kapsamında sahne alan zeybekleri duygu dolu gözlerle izlediler.
Atletleri sabah kahvaltısında misafir eden YKM Cafe, Karahisar Kalesi eşliğinde gerçekleşen kahvaltıda atletlerin güç toplaması için güne özel bir kahvaltı hazırladı. Afyonkarahisar’a özgü kaymak gibi tatlarla süslenen kahvaltıda, kendileriyle ilgili yayımlanan haberleri de inceleyen Büyük Zafer Koşusu atletleri son olarak ünü ülke sınırlarını aşan Altınay Şekerlemeyi ziyaret ettiler. Lokum kesimi ve Afyonkarahisar’a özgü lokumlarla ilgili bilgi alan atletlere Altınay Şekerleme tarafından lokum ikram edildi. Verdikleri desteklerin yanı sıra sıcakkanlılıklarıyla koşuculara büyük moral veren her 3 firmaya da 3 yıllık katkılarından dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.
Altınay Şekerleme sonrası tören için Büyük Taarruz Şehitliği’ne gitmeye hazırlanan koşucuları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyesi gazilerle de bir araya geldi Sporcularla tanışmak için Uzun Çarşı’ya gelen gazilere büyük ilgi gösteren koşucular özellikle Kıbrıs Gazileri’yle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gazilere nezaketlerinden dolayı teşekkür eden koşucular son olarak Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu başkanlığındaki heyetten aldıkları Türk Bayrağı ve Kocatepe Toprağı’nı Tekirova’ya kadar aralıksız koşarak taşıdı.

Bakmadan Geçme