Zafer Kalkınma Ajansı tarih verdi: 11 Aralık

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı'nın Yönetim Kurulu toplantısı Korel Termal Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Celalettin Güvenç, proje teklif çağrısı programının 11 Aralık’ta kamuoyuna açıklanacağını bildirdi. Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Manisa Valisi Celalettin Güvenç'in başkanlığında yapılan toplantıya, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Kütahya [&hellip]

 Zafer Kalkınma Ajansı tarih verdi: 11 Aralık

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı’nın Yönetim Kurulu toplantısı Korel Termal Otel’de gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Celalettin Güvenç, proje teklif çağrısı programının 11 Aralık’ta kamuoyuna açıklanacağını bildirdi. Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Manisa Valisi Celalettin Güvenç’in başkanlığında yapılan toplantıya, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Afyonkarahisar Kütahya, Manisa ve Uşak Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Zafer Kalkınma Ajansının Kasım ayı toplantısı nedeniyle Afyonkarahisar’a gelen Ajans Yönetim Kurulu Üyelerine hoş geldiniz dedi. Ajans çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere sözü Yönetim Kurulu Başkanı Manisa Valisi Celalettin Güvenç’e veren Vali Haluk İmga, toplantının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
Ajans çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Güvenç, Zafer Kalkınma Ajansının Kasım ayı toplantısı nedeniyle Afyonkarahisar’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, sıcak karşılamalarından dolayı Vali Haluk İmga ve Bayan Dilek İmga’ya teşekkür etti. Toplantının bölgeye ve Ajansın geleceğine katkı sağlayacağına inandığını belirten Vali Güvenç, “Uzun ve zorlu bir çalışma sonucunda Bölge planı hazırlanmış ve Devlet Planlamadan sorumlu Devlet Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz’ın onayına sunulmuştur. Aralık ayının başında proje kabulüne başlanacaktır. Ayrıca 11 Aralık 2010 tarihinde saat: 14.00’de Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç’ın katılımlarıyla Proje Teklif Çağrısı programı kamuoyuna sunulacaktır. Proje Teklif Çağrısı programı için 20 milyon TL’lik bir bütçe ayrılmıştır. Çalışmalarımız meyvesini vermiştir. Katkıda bulunan Valililerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Genel Sekreterimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
12 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda; Yönetim Kurulu teklif çağrısı ilanı ve başvuru rehberi ile yeni personel alımı Yönetim Kurulunun onayına sunuldu. Toplantıda; mülakat komisyonu tarafından gerçekleştirilen sözlü sınavı kazanan 2 destek personel adayı ile süresiz iş sözleşmesi yapılması ve ilgili destek personellerinin maaşlarının belirlenmesi konusu görüşüldü. Zafer Kalkınma Ajansının Ekim-Kasım ayları gelir- gider bütçelerinin de görüşüldüğü toplantıda Ajans Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen tarafından sunum eşliğinde çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sunuldu.

Bakmadan Geçme