Zafer'in Yeni Başkanı Av. Katırcı Oldu

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Ahmet Bilal Öztürk, yaklaşık 2 yıldır yürüttüğü Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini şehir değişikliği nedeni ile il yönetiminde olan Av. Gökhan Katırcı'ya devrettiğini açıkladı.

Zafer Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Bilal Öztürk, Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini şehir değişikliği nedeni ile il yönetiminde olan meslektaşı Av. Gökhan Katırcı'ya devrettiğini bildirdi.

Zafer'in Yeni Başkanı Av. Katırcı Oldu

“CENNET VATANIMIZI SİYASİ FOSİLLER DEĞİL GENÇLER YÖNETMELİ”

Av. Ahmet Bilal Öztürk, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bizler yetkilerin, makamların, koltukların gelip geçici olduğunu bilmekle birlikte, pratikte de daha faydalı olabilecek arkadaşımız olduğunda gururla ve mutlulukla teslim etmesini biliriz. Bizim bu davranış ve düşüncelerimizi aynı anda birçok makamı bırakmak istemeyenler anlayamaz. Onlardır ki birçok yerden maaş birçok koltuk imkânı olduğunda hepsine talip olur bulundukları yeri de terk etmemek için ellerinden geleni yaparlar. Bu bencil düşüncede olan ne derece vatanını, milletini, şehrini düşünebilir ki? Cennet vatanımızı fosilleşmiş siyaset artıkları değil her kademede zihni berrak, vizyon sahibi, yenilikçi gençler yönetmelidir. Bu bağlamda genç kardeşimin görevi devralması umut, gurur ve mutluluk verdi.”

Zafer'in Yeni Başkanı Av. Katırcı Oldu

“KUVAY-İ MİLLİYE RUHUYLA VATAN MÜDAFAMIZ SÜRECEK”

Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı: “Genel Başkanımız Ümit Özdağ'ın onayı ile yeni Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı olarak görevlendirilen Av. Gökhan Katırcı kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu bir ayrılık değildir, Kuvay-i Milliye ruhuyla vatan müdafaasına, vatanın hangi şehrinde olursak olalım devam edeceğiz. Ulu önderimiz, ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri ile ‘Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.'’

Bakmadan Geçme