Zafer için tren turu – Kocatepe Gazetesi

TCDD Vakfı’nın kuruluşu Raytur, Yüksek Hızlı Tren ile Eskişehir’e, özel tren ile Kurtuluş Savaşı cephelerine ve GAP Bölgesi'ne turlar düzenleyecek TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yüksek Hızlı Tren ile (YHT) yapılacak turlar, 3 Nisan'dan itibaren her hafta sonu günü birlik olarak düzenlenecek. YHT’nin Ankara Tren Garı’ndan hareket etmesiyle başlayacak olan tur, Eskişehir’de tarihi [&hellip]

Zafer için tren turu

TCDD Vakfı’nın kuruluşu Raytur, Yüksek Hızlı Tren ile Eskişehir’e, özel tren ile Kurtuluş Savaşı cephelerine ve GAP Bölgesi’ne turlar düzenleyecek

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Yüksek Hızlı Tren ile (YHT) yapılacak turlar, 3 Nisan’dan itibaren her hafta sonu günü birlik olarak düzenlenecek. YHT’nin Ankara Tren Garı’ndan hareket etmesiyle başlayacak olan tur, Eskişehir’de tarihi ve kültürel mekanlar gezildikten sonra aynı günün akşamı tekrar YHT’nin Ankara’ya dönüşüyle son bulacak.
Özel tren ile yapılacak tur ise trenin Haydarpaşa’dan 14 Mayıs’ta hareketiyle başlayacak. Kurtuluş Savaşı’nın yapıldığı şehirler, mekanlar ve o döneme ait eserlerin sergilendiği müzelerin gezileceği tur, 20 Mayıs’ta Haydarpaşa’da sona erecek.
Özel tren ile ayrıca GAP turu da düzenlenecek. Trenin 29 Mayıs’ta Haydarpaşa’dan hareketiyle başlayacak bu tur ise GAP Bölgesi ve Hatay ilini kapsayacak. Tur, 6 Haziran’da son bulacak.
Bu turlara rezervasyon yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyenler, “http://m.kocatepegazetesi.com/”0312 4170021 (Ankara) ve 0216 4183377 (İstanbul)”http://m.kocatepegazetesi.com/” numaralarını telefonla arayabilecek. Ayrıca istenen bilgilere, “http://m.kocatepegazetesi.com/”www.raytur.com.tr”http://m.kocatepegazetesi.com/” internet adresinden de ulaşılabilecek. (A.A)

Bakmadan Geçme