Zafer için özel konser – Kocatepe Gazetesi

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kazım Çengelci, Zafer Haftası için özel konserler tertip edildiğini bildirdi İl Kültür ve Turizm Müdürü Kazım Çengelci, 'Zafer Yolu Sanat Programları projesi kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü sanatçıları 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 21’de Valilik Önünde kurulacak olan platformda konserler ve gösteriler yapacaklardır” dedi. Çengelci, “Programda [&hellip]

Zafer için özel konser

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kazım Çengelci, Zafer Haftası için özel konserler tertip edildiğini bildirdi

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kazım Çengelci, “Zafer Yolu Sanat Programları projesi kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü sanatçıları 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 21’de Valilik Önünde kurulacak olan platformda konserler ve gösteriler yapacaklardır” dedi.
Çengelci, “Programda Genel Sanat Yönetmenliğini Necmettin Akben’in yaptığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu, İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosu, İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu ve İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu Mehter Grubu sanatçıları yer alacak olup, tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme