• Haberler
  • Genel
  • Zafer için kamp kuracaklar – Kocatepe Gazetesi

Zafer için kamp kuracaklar – Kocatepe Gazetesi

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Sekreteri Öner Tanık, Atatürkçü gençlerin Zafer Haftası'nda Kocatepe'de kamp yapacağını söyledi Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Sekreteri Öner Tanık, ADD'nin Afyonkarahisar Şubesi'nde basın toplantısı düzenledi. Tanık, 8'inci Kocatepe Kampı'nın düzenleneceğini kaydetti. Kampın 3 gün süreceğini kaydeden Tanık, 'Milli birliğin ve milli şuurun en iyi anlaşılacağı yerlerden birisi Afyonkarahisar ve Çanakkale’dir. Bu nedenle [&hellip]

Zafer için kamp kuracaklar

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Sekreteri Öner Tanık, Atatürkçü gençlerin Zafer Haftası’nda Kocatepe’de kamp yapacağını söyledi

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Sekreteri Öner Tanık, ADD’nin Afyonkarahisar Şubesi’nde basın toplantısı düzenledi. Tanık, 8’inci Kocatepe Kampı’nın düzenleneceğini kaydetti. Kampın 3 gün süreceğini kaydeden Tanık, “Milli birliğin ve milli şuurun en iyi anlaşılacağı yerlerden birisi Afyonkarahisar ve Çanakkale’dir. Bu nedenle de bizler her yıl Afyonkarahisar’da değişik kamplar düzenliyoruz. Bu yıl da onlarca arkadaşlarımız Türkiye’nin dört bir tarafından geldiler, kampa katılacaklar” diye konuştu.
30 AĞUSTOS’UN ANLAMI BÜYÜK
Tanık, “30 Ağustos’un anlamı Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık bayrağının dikildiği ve Türk milletinin yerinin dirildiği gündür. 30 Ağustosların Türk milleti olma bilincidir, bu bilinci yeniden kazanma günüdür. Bir Afyonkarahisar’a, gençlerle bu bayrağı yeniden dikmeye geldik. Kocatepe, Dumlupınar ve Çanakkale vatansever Türk gençliğini görmeye devam edecek” dedi.
CENGİZ’DEN TEŞEKKÜR
ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz de Kocatepe’nin Türk Milleti için önemine dikkat çekti, Cengiz, Afyonkarahisar Valisi HakanYusuf Güner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve diğer tüm yetkililere teşekkür etti. Cengiz, İstiklal Harbi’ni yöneten Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık anlayışıyla hareket ettiğini, Kocatepe Ruhu’nun da bunu ifade ettiğini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme