Zafer Havaalanı ihalesinde 2. iptal

Türkiye’nin en büyük dördüncü havaalanı projesi olarak görülen Altıntaş'taki Zafer Bölgesel Havaalanı için dün ihaleye çıkıldı. Ancak ihaleye şartname alan hiçbir firma katılmadı. Böylece ihale 2. kez iptal edilmiş oldu. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlük binasındaki Mavi Salon’da gerçekleştrilmesi planlanan ihale, şartname alan 8 firmadan hiçbirinin katılmaması nedeniyle iptal edildi. İhale komisyonuna başkanlık eden [&hellip]

Zafer Havaalanı ihalesinde 2. iptal

Türkiye’nin en büyük dördüncü havaalanı projesi olarak görülen Altıntaş’taki Zafer Bölgesel Havaalanı için dün ihaleye çıkıldı. Ancak ihaleye şartname alan hiçbir firma katılmadı. Böylece ihale 2. kez iptal edilmiş oldu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlük binasındaki Mavi Salon’da gerçekleştrilmesi planlanan ihale, şartname alan 8 firmadan hiçbirinin katılmaması nedeniyle iptal edildi.
İhale komisyonuna başkanlık eden DHMİ APK Daire Başkanı Kemal Zafer Topuz, yaptığı açıklamada: “Saat 09:30’e kadar teklif veren firma bulunmadığı için ihaleyi gerçekleştiremiyoruz. Şartname alan firmaların talepleri üzerine ihale, 1 Mart’tan 1 Nisan’a ertelenmişti. Şartname alan 8 firmanın dördü yer görme belgesi almıştı. Ancak bugün hiçbir firmanın teklif vermemesi nedeniyle ihale ne yazık ki iptal edildi” dedi.
Topuz, ihaleye katılımcı firma olmaması nedeniyle üzüntü duyduklarını ifade ederek ihalenin yeniden yapılıp yapılmayacağı konusunun ise tekrardan değerlendirmeye alınacağını söyledi. (airporthaber)

Bakmadan Geçme