Zafer Halk Yürüyüşü yoğun katılımla yapıldı

İmaret Camii'nden başlayan Zafer Halk Yürüyüşüne Vali Mustafa Tutulmaz'ın yanı sıra Afyonkarahisar Milletvekilleri Burcu Köksal, Gültekin Uysal, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Zafer Haftası kutlamaları için Afyonkarahisar’a gelen misafir generaller, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı Albay [&hellip]

İmaret Camii’nden başlayan Zafer Halk Yürüyüşüne Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Afyonkarahisar Milletvekilleri Burcu Köksal, Gültekin Uysal, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Zafer Haftası kutlamaları için Afyonkarahisar’a gelen misafir generaller, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdür Vekili Gürsel Yıldız, il müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Afyonkarahisar Mehter Takımı ve Uluslararası Halkoyunları ekiplerinin de renk kattığı yürüyüşe ellerine Türk Bayraklarını alan Afyonkarahisarlılar da yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüş Anıtpark’ta son buldu.

Bakmadan Geçme