• Haberler
  • Genel
  • Zafer Bayramını kutladılar – Kocatepe Gazetesi

Zafer Bayramını kutladılar – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Milletvekili Halil Ürün ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladılar AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Kurtuluş Savaşı'nın kahraman Türk milletinin yediden yetmişine, kadınından erkeğine, malından canına tüm varlığını ortaya koyarak, istiklalin bedelini ödediğinin simgesi olarak tarihteki şerefli yerini aldığını kaydetti. Ürün 'Bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık [&hellip]

Zafer Bayramını kutladılar

AK Parti Milletvekili Halil Ürün ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladılar

AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Kurtuluş Savaşı’nın kahraman Türk milletinin yediden yetmişine, kadınından erkeğine, malından canına tüm varlığını ortaya koyarak, istiklalin bedelini ödediğinin simgesi olarak tarihteki şerefli yerini aldığını kaydetti. Ürün; “Bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile tüm hemşerilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Büyük Zafer’in 91. yılında, aziz milletimize ve bizlere bu zaferi yaşatan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnetle ve şükranla anıyorum.” dedi.
Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün mesajında şu ifadelere yer verdi: “Zafer destanımızın mimarları başta Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor; zaferin kazanıldığı topraklara ev sahipliği yapan Afyonkarahisar halkı başta olmak üzere bütün Türk Milletinin Zafer Haftasını ve Zafer Bayramını kutluyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme