Zafer Bayramı’nda iki ayrı kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı, Afyonkarahisar’da Valilik ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen törenlerle kutlandı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar’da ilk tören Valilik tarafından düzenlendi. Kocatepe Parkı'nda düzenlenen tören Vali Hakan Yusuf Güner, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlandı. Daha sonra [&hellip]

Zafer Bayramı'nda iki ayrı kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı, Afyonkarahisar’da Valilik ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen törenlerle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar’da ilk tören Valilik tarafından düzenlendi. Kocatepe Parkı’nda düzenlenen tören Vali Hakan Yusuf Güner, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlandı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Kocatepe’deki tören sona erdi.
PROTOKOL KATILDI
Törene Vali Güner’in yanı sıra, Garnizon ve İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, M.S.B.LIĞI Temsilcisi Tuğgeneral Nuri Cankıymaz, DNZ.K.K.LIĞI Temsilcisi Tuğa. Muhittin Elgin, HV.K.K.LIĞI Temsilcisi Hv.Tuğg. Recep Ünal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Nurettin İpek, AKÜ Rektörü Mustafa Solak, Baro Başkanı Turgay Şahin, Vali Yardımcıları, siyasi partilerin il temsilcileri, askeri erkan ve daire müdürleri katıldı. Buradaki törenin ardından Valimiz Hakan Yusuf Güner, makamında Zafer Bayramı kutlamalarını kabul etti.
ALTERNATİF TÖREN
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı da resmi törenlerin ardından Kocatepe Parkı’nda kutlama programı düzenledi. İstanbul’dan gelen partililerin de katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, “CHP iktidarında bütün milli bayramlarımız daha coşkulu kutlanacak” dedi.
BU BAYRAM SADECE
CHP’NİN DEĞİL
Katılımın az olmasına da dikkat çeken Görgöz, “Zafer Bayramı’nı kutlamak, CHP’yle sınırlı kalmıştır. Bu bayram sadece CHP İl Başkanlığı’nın, Yalçın Görgöz’ün bayramı değildir. CHP Merkez İlçe’nin 2 bin üyesi var” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme