Zafer Bayramı kabul töreni düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kabul töreni düzenlendi.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Dr. B. Selim Yiğitbaşı’nın ev sahipliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bu akşam Korel Termal Otel’de kabul töreni düzenlendi. Törene; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Dr. B. Selim Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Hakan Şeref Olgun, Burcu Köksal, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken, kurum müdürleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, gaziler, şehit aileleri, siyasi partilerin il başkanları ve teşkilat yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Haber
Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Dr. B. Selim Yiğitbaşı, tüm konukları kapıda karşıladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından devlet büyüklerinden gelen mesaj okundu
Tüm konuklarla yakından ilgilenen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın günün anlam ve önemine yönelik konuşmasıyla kabul töreni devam etti.

Haber

Bakmadan Geçme