Zafer 03 hizmete girdi

Afyonkarahisar Belediyesi İşletme Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Zafer 03 Zafer Meydanı’nda açıldı   Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ekmekten pastaya, kekten kurabiyeye, çikolatadan poğaçaya kadar çok sayıda ürünü barındıran Zafer 03'de hem kalite, hem çeşit hem de hijyenin bir arada olacağı kaydedildi. Gelenekten geleceğe birçoğu 'NO 03 Fırından Yeni' ürünlerinin satışının yapılacağı Zafer 03'ün şehre hayırlı [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi İşletme Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Zafer 03 Zafer Meydanı’nda açıldı

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ekmekten pastaya, kekten kurabiyeye, çikolatadan poğaçaya kadar çok sayıda ürünü barındıran Zafer 03’de hem kalite, hem çeşit hem de hijyenin bir arada olacağı kaydedildi.
Gelenekten geleceğe birçoğu ‘NO 03 Fırından Yeni’ ürünlerinin satışının yapılacağı Zafer 03’ün şehre hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sabah saatlerinde Zafer 03’ü ziyaret ederek İşletme Müdürü Bekir Bayram’dan bilgi aldı.
Başkan Zeybek, “Zafer Meydanı’mızın hizmete girmesiyle birlikte burada nezih bir tesis açmaya karar verdik. ‘Zafer 03’de ekmekten pastaya, kekten kurabiyeye, çikolatadan poğaçaya kadar çok sayıda ürünün satışını yapacağız. Ayrıca tesis içerisinde, oluşturulan alanda halkımız dinlenip çayını da yudumlayabilecek. Zafer 03 Afyonkarahisarımıza hayırlı olsun inşallah.” dedi.

Bakmadan Geçme