Zabıta’dan fırınlara sıkı denetim

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınları denetledi   Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak ve haksız rekabetin önüne geçmek amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta ekipleri, ekmek fırınlarını tek tek denetleyerek üretilen ekmeklerin standartlara uygun olmasını sağladı. Zabıta ekipleri, denetimlerinde işyeri açma ruhsatı, ustalık belgesi gibi evrakın yanı sıra üretim şekli, ekmek ağırlığı, kullanılan [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınları denetledi

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak ve haksız rekabetin önüne geçmek amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta ekipleri, ekmek fırınlarını tek tek denetleyerek üretilen ekmeklerin standartlara uygun olmasını sağladı.
Zabıta ekipleri, denetimlerinde işyeri açma ruhsatı, ustalık belgesi gibi evrakın yanı sıra üretim şekli, ekmek ağırlığı, kullanılan malzemeler ve temizlik gibi unsurlara da dikkat etti.
Bu kapsamda yapılan denetim ve kontrollerde 25 adet iş yeri denetlenirken, 4 iş yeri hakkında tespit tutanağı, 7 iş yerine ise yazılı ihtar verildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme