• Haberler
  • Genel
  • Zabıtadan 'boğa' mesaisi… – Kocatepe Gazetesi

Zabıtadan 'boğa' mesaisi… – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da araçtan indirilirken sahibinin elinden kaçan iki boğa mahalleye zor anlar yaşattı 24 saat kesintisiz görev yapan Belediye Zabıta ekipleri akşam saatlerinde gelen bir ihbarı değerlendirerek, Dinar Çakır Mahallesi Keçiören Caddesi'nde sahibinin elinden kaçarak vatandaşlara saldıran iki boğayı güçlükle yakaladı. Uyuşturucu iğne ile vurularak sakinleştirilmeye çalışılan iki boğayı yaklaşık 2 saatlik uğraşı sonunda yakalamayı başaran [&hellip]

Zabıtadan “boğa” mesaisi…

Sandıklı’da araçtan indirilirken sahibinin elinden kaçan iki boğa mahalleye zor anlar yaşattı

24 saat kesintisiz görev yapan Belediye Zabıta ekipleri akşam saatlerinde gelen bir ihbarı değerlendirerek, Dinar Çakır Mahallesi Keçiören Caddesi’nde sahibinin elinden kaçarak vatandaşlara saldıran iki boğayı güçlükle yakaladı. Uyuşturucu iğne ile vurularak sakinleştirilmeye çalışılan iki boğayı yaklaşık 2 saatlik uğraşı sonunda yakalamayı başaran ekipler, boğaların çevreye ve çevre sakinlerine fazla zarar vermesini önlemiş oldular. Çevre sakinlerine korkulu anlar yaşatan boğalar sakinleştirildikten sonra kam-yonete yüklendi.
Boğaların sahibi ve vatandaşlar Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin duyarlı oluşuna,planlı ve özverili çalışmalarına teşekkür ettiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme