• Haberler
  • Gündem
  • 'Zabıta Müdürlüğümüz, vatandaşın yanında ve hizmetindedir'

'Zabıta Müdürlüğümüz, vatandaşın yanında ve hizmetindedir'

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Zabıta Müdürlüğü'nün vatandaşın hizmetinde olduğunu kaydetti   Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Zabıta Müdürü Taner Çelik ve beraberindeki heyetin katıldığı ziyarette teşkilata özlük hakları çerçevesinde kıyafet desteğinde bulundu. 'ZABITA VATANDAŞIN KARŞISINDA DEĞİL, HİZMETİNDEDİR' Zabıta Müdürlüğü'nün ziyaretinde konuşan Zeybek, 'Afyonkarahisar Belediyesi olarak zabıtalarımız şehrimizin huzur ve güvenliği için durmadan çalışmakta ve mesai [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Zabıta Müdürlüğü’nün vatandaşın hizmetinde olduğunu kaydetti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Zabıta Müdürü Taner Çelik ve beraberindeki heyetin katıldığı ziyarette teşkilata özlük hakları çerçevesinde kıyafet desteğinde bulundu.
“ZABITA VATANDAŞIN KARŞISINDA DEĞİL, HİZMETİNDEDİR”
Zabıta Müdürlüğü’nün ziyaretinde konuşan Zeybek, “Afyonkarahisar Belediyesi olarak zabıtalarımız şehrimizin huzur ve güvenliği için durmadan çalışmakta ve mesai gözetmeksizin görevlerini en iyi şekilde ifa etmek için çabalamaktadırlar. Zabıta Müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir. İçinde bulunduğumuz koronavirüs pandemi sürecinde de fedakar çalışmalarıyla görevini icra eden tüm zabıtalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
“GÖNÜLLERDEKİ ZABITA OLMAK İSTİYORUZ”
Zabıta Müdürü Taner Çelik ise desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Zeybek’in teşkilatın her daim yanında olduğunu söyleyen Çelik; “Sağolsun Başkanımız her zaman yanımızda. Başkanımız, gönüllere girmek için bu yola çıktı, bizlerde gönüllerdeki zabıta olmak istiyoruz ve çalışmalarımızı bu amaçla sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme