• Haberler
  • Genel
  • Zabıta ekipleri denetimleri arttırdı – Kocatepe Gazetesi

Zabıta ekipleri denetimleri arttırdı – Kocatepe Gazetesi

Şehir merkezinde ki lokanta ve ekmek arası satan büfeleri denetleyen Zabıta Müdürlüğü ekipleri gördüğü eksiklikler konusunda işyeri sahiplerine uyarılarda bulundu. Vatandaşların daha sağlıklı ortamlarda yemek yiyebilmesi için yapılan denetimlerde, görülen aksaklıkların giderilmemesi durumunda gerekli cezai işlemlerin yapılacağını belirtti. Şehir merkezinde yapılan gıda- hijyen denetiminde işyeri genel temizliği ve çalışanların portör muayene kartları incelendi. İlçede yapılan [&hellip]

Zabıta ekipleri denetimleri arttırdı

Şehir merkezinde ki lokanta ve ekmek arası satan büfeleri denetleyen Zabıta Müdürlüğü ekipleri gördüğü eksiklikler konusunda işyeri sahiplerine uyarılarda bulundu. Vatandaşların daha sağlıklı ortamlarda yemek yiyebilmesi için yapılan denetimlerde, görülen aksaklıkların giderilmemesi durumunda gerekli cezai işlemlerin yapılacağını belirtti. Şehir merkezinde yapılan gıda- hijyen denetiminde işyeri genel temizliği ve çalışanların portör muayene kartları incelendi.
İlçede yapılan denetimlerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı İsmail Elibol;”Zabıta ekiplerimiz halk sağlığını yakından ilgilendiren iş yerlerinde denetimlerine devam ediyor. Daha önce okul kantinlerini, seyyar patates satıcılarını denetleyen personelimiz ilçemizde ki lokantaları denetliyor. Denetimleri sıklaştırarak vatandaşlarımızın sağlıklı gıda tüketimini kötü etkileyecek durumlara ortadan kaldıracağız. Gıda tüketimi ve hijyen konularını aksatan işyerlerine taviz vermeyeceğiz. Çünkü vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Belediye olarak hassas olduğumuz bu konuda esnaflarımız da duyarlı olmalı. Vatandaşlarımızdan, bu tür iş yerlerinde gördüğü aksaklıkları bizlere bildirmelerini rica ediyorum”dedi.

Bakmadan Geçme