Z kuşağının interneti Başkan Zeybek’ten

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlere yönelik özel bir projeyi daha hayata geçti Afyonkarahisar Belediyesi bu kez koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan ve sosyal medyada daha fazla vakit geçiren gençler için ücretsiz internet dağıtacak. TALEP EDEN TÜM GENÇLERE VERİLECEK Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, gençler için internet yüklü kartvizitlerin hazırlandığı belirtilerek, “Özellikle pandemi döneminde evde kalmak [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlere yönelik özel bir projeyi daha hayata geçti

Afyonkarahisar Belediyesi bu kez koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan ve sosyal medyada daha fazla vakit geçiren gençler için ücretsiz internet dağıtacak.
TALEP EDEN TÜM
GENÇLERE VERİLECEK
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, gençler için internet yüklü kartvizitlerin hazırlandığı belirtilerek, “Özellikle pandemi döneminde evde kalmak zorunda olan ve daha fazla sosyal medyada vakit geçirmek durumunda kalan gençlere ücretsiz internet paketi hediye edilecek. Talep eden gençlerin hepsine ayrım yapmadan dağıtılacak olan internetleri Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, sokakta karşılaştığı gençlere de hediye edecek.” denildi.
“BENİ SOKAKTA GÖRDÜĞÜNÜZDE İNTERNET İSTEMEYİ UNUTMAYIN”
Gençlere seslenen ve sokakta karşılaştıklarında kendisinden internet yüklü kartvizit istemeyi unutmamalarını belirten Zeybek, “Gençleri önemsiyor ve değer veriyoruz. Projelerimizi hayata geçirirken gençlerin taleplerini ve beklentilerini dikkate almaya özen gösteriyoruz. Bir Belediye Başkanı ve abileri, arkadaşları olarak gençlerle her zaman bir arada olmaya gayret ediyorum. Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan gençlerimiz daha fazla sosyal medyada vakit geçirdikleri için onlara destek olmak ve internet desteği vermek istedik. Beni gördüğünüz yerde kartvizit istemekten çekinmeyin. Hediye internetleri güle güle kullanın.” diye konuştu.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme